fbpx

НЛП в Бизнеса: Трите големи елемента в основата на всеки успешен бизнес – ВИДЕО

Какво е НЛП в Бизнеса?

НЛП в Бизнеса е рубрика, в която споделям част от моите начини на мислене, опит и виждания в правенето на успешен бизнес.

Ако искате вашият бизнес да бъде успешен и печеливш, мисля че рубриката ми НЛП в Бизнеса ще ви бъде полезна и интересна.

Кои са трите големи елемента в основата на всеки успешен бизнес? (Вижте повече и във видеото!)

Трите елемента са:

1. Мисия

2. Визия

3. Бизнес модел

Мисията е свързана с това как ние искаме животът на клиента да стане по-добър, за което той да е готов да ни плати.

Визията е свързана с това как виждаме, че това е възможно да се реализира в реалността.

Бизнес моделът е свързан с конкретната структура и системи, по които ще реализираме мисията и визията си.

Една от големите грешки, заради която много хора и бизнеси се провалят е, че нямат тези три елемента, които да ръководят техните бизнес избори и решения.

Повечето хора в бизнеса тръгват с идеята, че искат да правят пари. Независимо дали става въпрос за собствен бизнес или за работа за някой друг. И когато човек тръгне да прави бизнес или да си търси работа, за да изкарва пари, неговите решения са краткосрочни. А краткосрочните решения са свързани с постоянни промени предизвикани от постоянните ежедневни флуктуации. По този начин човек става жертва на повърхностните промени на тук и сега, което често води да прескачане от една позиция, фирма или бизнес на друг. Често резултатът от това е една постоянна несигурност и нестабилност.

Затова от опита ми с НЛП в бизнеса (професионално от 2006г.) виждам, че хората, които са изяснили своята мисия, имат изчистена визия и работят и развиват своя бизнес по доказан бизнес модел са тези, които имат най-голям шанс да бъдат дългосрочно печеливши.

Но изясняването на мисията, визията и работата по доказан бизнес модел не се спуска отгоре и не идва наготово. Това са неща, които изискват доста учене, мислене и прилагане на практика.

В това видео за НЛП в бизнеса ще ви споделя малко повече за трите големи елемента, които са в основата на всеки успешен бизнес или добре платена работа и ще ви дам примери.

Успехи и усмивки,

Алекс

Alex Popov NLP

 

 

П.П. Абонирайте се за моите безплатни НЛП имейли и вземете бонуса сега.

 (Формата за абонамент изисква само имейл и се намира под този пост.)

Важно е да отговорите с – Да – на мейла, който ще ви изпратя, ако искате да активирате абонамента си и да получавате моите работещи, но често различни виждания безплатно на своя мейл.