fbpx

Екип

Александър Попов

Alex Popov

Моята философия:

СВОБОДАТА

Свободата да бъдеш този, който искаш да бъдеш и да правиш това, което искаш да правиш.

Това на мен ми дава НЛП (Невро-Лингвистично Програмиране) – това аз давам в моите обучения.

Александър Попов е първият и единствен българин завършил и четирите степени в НЛП:

НЛП Практик, НЛП Мастер Практик, Практикуващ Хипноза и НЛП Треньор

Лично при бащата на НЛП – Д-р Ричард Бандлър:

  • НЛП Треньор (най-високата степен в НЛП) лично при Д-р Ричард Бандлър (единият от двамата създатели на НЛП) с право да лицензира и обучава по Международната програма за Сертифициране на Д-р Ричард Бандлър.
  • Практикуващ Хипноза
  • НЛП Мастер Практик
  • НЛП Практик

Сертификатите, които ще получите при завършен курс на обучение НЛП Практик и НЛП Мастер Практик, с треньор Александър Попов, се издават в САЩ от Първия Институт по Невро-Лингвистично Програмиране (НЛП) в света.

Първият Институт по НЛП в света е ръководен от самия Д-р Ричард Бандлър.

Д-р Ричард Бандлър е единият от двамата създатели на Невро-Лингвистично Програмиране (НЛП).

Вашите сертификати НЛП Практик и НЛП Мастер Практик издадени от Първия Институт по НЛП в света и подписани лично от Д-р Ричард Бандлър, са признати и легитимни в САЩ, Европа и дори Азия.

С вашия сертификат НЛП Практик и НЛП Мастер Практик вие може легитимно да работите като НЛП Консултант, Лайф Кауч или НЛП Терапевт.

Няколко биографични факта за Александър Попов:

  • Декември 2009г. Александър Попов стартира първото в историята на България обучение НЛП Практик, международно лицензирано от креативния гений и ко-създател на НЛП – Д-р Ричард Бандлър.
  • За последните три години Александър Попов провежда средно по две обучения – Продажбени Умения с НЛП – месечно с посещаемост от 12 курсисти в обучение, което го прави и най-големият доставчик на Продажбено Know How с НЛП в България.
  • Александър Попов е единствения НЛП Треньор, който освен бизнес консултиране официално работи и като НЛП Терапевт.
  • Александър Попов дава 100% гаранция за своя тренинг – НЛП Практик, както следва: Всички обещават чудеса, аз ви давам ГАРАНЦИЯАко, след като изкарате първите три модула на НЛП Практик, не сте усвоили нови, печеливши НЛП начини на мислене и техники, които да ви помагат да се чувствате по-добре и да постигате своите цели и мечти по-бързо и лесно, ще Ви възстановя ЦЯЛАТА ТАКСА ЗА ТРЕНИНГА НА 100 %

3 Важни Причини Защо да изберете Алекс Попов да ви обучава по НЛП:

1. Успешно завършили НЛП Практик с Алекс Попов, вие получавате международен, официално признат в цял свят сертификат, който се издава в САЩ от Първия Институт по НЛП в света. Той е основан и ръководен лично от бащата на НЛП – Д-р Ричард Бандлър. Вашият международен сертификат ще носи международния печат на световното НЛП общество и личния подпис на Д-р Ричард Бандлър.

2. Алекс Попов е стартирал от НУЛАТА.

Израснал в бедно семейство, Алекс работи като професионален продавач на финансови и застрахователни услуги, за да си плати обучението при Д-р Ричард Бандлър. След усилена двугодишна работа и едва събрал парите за НЛП Практик, неговите родители го съветват да си купи кола, наместо да ходи да се обучава на нещо, което как ще реализира в България?! Въпреки техните предупреждения, той завършва НЛП при Д-р Ричард Бандлър и стартира собствен бизнес само с придобитите НЛП умения.

В момента Алекс развива два различни бизнеса и неговия екип е от 7 изключителни професионалисти.

Но по-важното е, че повече от 24 курсисти стартират собствен бизнес, след като завършват НЛП Практик с Алекс Попов.

17 вече имат онлайн присъствие.

Може да видите техните сайтове тук:

‘’Аз съм стартирал от НУЛАТА само с НЛП уменията и имам стабилност и растеж, дори в този труден момент на криза и промени. Помогнал съм и помагам на над двадесет различни бизнеса и стотици личности да постигат стабилност и растеж. Вярвам, че мога да направя същото и за вас.’’

3. Тренингите на Алекс Попов са интерактивни. Това означава, че освен участие в ролевите игри, вие ще имате възможност да задавате въпросите, които ви вълнуват и да получавате конкретни, точни и ясни отговори.

И това не е всичко…

Избирайки да учите НЛП от Алекс Попов, вие получавате неговата желязна гаранция за качество:

Ако, след като изкарате първите три модула на НЛП Практик, не сте усвоили нови, печеливши НЛП начини на мислене и техники, които да ви помагат да се чувствате по-добре и да постигате своите цели и мечти по-бързо и лесно, ще Ви възстановя ЦЯЛАТА ТАКСА ЗА ТРЕНИНГА НА 100 %

Richard Signing

Александър Попов е дипломиран лично от ко-създателя на НЛП –  Д-р Ричард Бандлър.

Сертификати:

Международната степен – НЛП Треньор – издадена на Александър Попов от Д-р Ричард Бандлър и световното НЛП общество.

Лектори: Катлийн ЛаВел (Мастер Треньор по НЛП), Джон ЛаВел (Мастер Треньор по НЛП ) и ко-създателят на НЛП – Д-р Ричард Бандлър.

Alex Popov - Trainer of NLP (Neuro-Linguistic Programming), NLP Terapevt, NLP Terapia, NLP Trenior, Hipnoterapevt

Международната степен – Практикуващ Хипноза – издадена на Александър Попов от Д-р Ричард Бандлър и световното НЛП общество.

Лектори: Джон ЛаВел (Мастер Треньор по НЛП) и ко-създателят на НЛП – Д-р Ричард Бандлър.

Alex Popov – Hypnotic Practitioner, Praktikuvasht Hipnoza, NLP Trenior, NLP Terapevt, NLP Terapia, Hipnoterapia, Hipnoterapevt

Международната степен – НЛП Мастер Практик – издадена на Александър Попов от Д-р Ричард Бандлър и световното НЛП общество.

Лектори: Джон ЛаВел (Мастер Треньор по НЛП) и ко-създателят на НЛП – Д-р Ричард Бандлър.

Alex Popov – NLP Master Praktik, Master Practitioner of Neuro-Linguistic Programming, NLP Trenior, NLP Terapevt, NLP Terapia, Hipnoterapia, Hipnoterapevt

Международната степен – НЛП Практик – издадена на Александър Попов от Д-р Ричард Бандлър и световното НЛП общество.

Лектори: Майкъл Нийл (Мастер Треньор по НЛП), Пол Маккена (Мастер Треньор по НЛП) и ко-създателят на НЛП – Д-р Ричард Бандлър.

Alex Popov – NLP Praktik, Practitioner of NLP, Practitioner of Neuro-Linguistic Programming, NLP Trenior, NLP Terapevt, NLP Terapia, Hipnoterapia, Hipnoterapevt

Кристиана Миткова

Screenshot_20191015-164154

Асистент на Александър Попов / Организатор и връзка с клиенти

Кристиана Миткова е международно сертифициран НЛП Практик и НЛП Мастер Практик от Д-р Ричард Бандлър и е член на Световното НЛП Общество.

nlp praktic, nlp, НЛП, общество,психология, международно признат сертификат

нлп мастер практик, NLP, Praktik, международно признат сертификат, психология