Екип

Александър Попов

Alex Popov

Моята философия:

СВОБОДАТА

Свободата да бъдеш този, който искаш да бъдеш и да правиш това, което искаш да правиш. Това на мен ми дава НЛП (Невро-Лингвистично Програмиране), това аз давам в моите обучения.

Александър Попов е първият българин завършил:

 • НЛП Треньор (най-високата степен в НЛП) лично при Д-р Ричард Бандлър (единия от двамата създатели на НЛП) с право да лицензира и обучава по международната програма за сертифициране на Д-р Ричард Бандлър.
 • Практикуващ Хипноза
 • НЛП Мастер Практик
 • НЛП Практик

Сертификатите, които ще получите при изкаран курс на обучение: НЛП Практик и НЛП Мастер Практик, с треньор Александър Попов, се издават в САЩ от Първия Институт по НЛП, в света, ръководен от самия Д-р Ричард Бандлър и са признати в цял свят!

Няколко биографични факта за Александър Попов:

 • За последните три години Александър Попов провежда средно по две обучения – Продажбени Умения с НЛП – месечно с посещаемост от 12 курсисти в обучение, което го прави и най-големия доставчик на Продажбено Know How с НЛП в България.
 • Александър Попов е единствения НЛП Треньор, който освен бизнес консултиране официално работи и като НЛП Терапевт.
 • Декември 2009г. Александър Попов стартира първото в историята на България обучение НЛП Практик, международно лицензирано от креативния гений и ко-създател на НЛП, Д-р Ричард Бандлър.
 • Александър Попов дава 100% гаранция за своя тренинг – НЛП Практик, както следва: Всички обещават чудеса, аз ви даваме ГАРАНЦИЯАко, след като изкарате първите три модула на НЛП Практик, не сте усвоите нови, печеливши НЛП начини на мислене и техники, които да ви помагат да се чувствате по-добре и да постигате своите цели и мечти по-бързо и лесно,, ще Ви възстановя ЦЯЛАТА ТАКСА ЗА ТРЕНИНГА НА 100 %

3 Важни Причини Защо да изберете Алекс Попов да ви обучава по НЛП

1. Успешно завършили НЛП Практик с Алекс Попов, вие получавате международен, официално признат в цял свят сертификат, който се издава в САЩ от Първия Институт по НЛП в света. Той е основан и ръководен лично от бащата на НЛП – Д-р Ричард Бандлър. Вашият международен сертификат ще носи международния печат на световното НЛП общество и личния подпис на Д-р Ричард Бандлър.

2. Алекс Попов е стартирал от НУЛАТА.

Израснал в бедно семейство, Алекс работи като професионален продавач на финансови и застрахователни услуги, за да си плати обучението при Д-р Ричард Бандлър. След усилена двугодишна работа и едва събрал парите за НЛП Практик, неговите родители го съветват да си купи кола, наместо да ходи да се обучава на нещо, което как ще реализира  в България?! Въпреки техните предупреждения, той завършва НЛП при Д-р Ричард Бандлър и стартира собствен бизнес само с придобитите НЛП умения.

В момента Алекс развива три различни бизнеса и неговия екип е от 18 добри професионалисти.

Освен това, повече от 24 курсисти стартират собствен бизнес след като завършват НЛП Практик с Алекс Попов.

15 вече имат онлайн присъствие.

Може да видите техните сайтове тук:

 1. http://kursovepoangliiski.com/
 2. www.psychotherapybg.com
 3. http://www.psychozone-nlp.com/
 4. http://bojidartzendov.com/
 5. http://ivodimitrov.pro/
 6. http://ibonev.com/
 7. http://delicatessen.bg/
 8. http://kristtin.com/
 9. http://harbalieva.com/
 10. http://www.maria-nlptherapy.bravesites.com/
 11. https://svetlushall.wordpress.com/
 12. http://responsa.bg/trainings
 13. http://virtuoz.bg/
 14. http://nlptherapy.bg/
 15. http://psihoterapiq.com/

Паралелно с това, Алекс Попов увеличаване печалбите на повече от 20 различни бизнеса (неговите дългогодишни клиенти). Общата бройка на служителите в тези бизнеси надвишава 800 човека, а нарастването на печалбите е от 12.5% до 68 % годишно.

‘’Аз съм стартирал от НУЛАТА само с НЛП уменията и имам стабилност и растеж, дори в този труден момент на криза и промени. Помогнал съм и помагам на над двадесет различни бизнеса и стотици личности да постигат стабилност и растеж. Вярвам, че мога да направя същото и за вас.’’

3. Тренингите на Алекс Попов са интерактивни. Това означава, че освен участие в ролевите игри, вие ще имате възможност да задавате въпросите, които ви вълнуват и да получавате конкретни, точни и ясни отговори.

И това не е всичко…

Избирайки да учите НЛП от Алекс Попов, вие получавате гаранция неговата желязна гаранция за качество. Ако, след като изкарате първите три модула на НЛП Практик, не сте усвоите нови, печеливши НЛП начини на мислене и техники, които да ви помагат да се чувствате по-добре и да постигате своите цели и мечти по-бързо и лесно,, ще Ви възстановя ЦЯЛАТА ТАКСА ЗА ТРЕНИНГА НА 100 %

Richard Signing

Александър Попов е дипломиран лично от ко-създателя на НЛП –  Д-р Ричард Бандлър.

Сертификати:

Международната степен – НЛП Треньор – издадена на Александър Попов от световното НЛП общество.

Лектори: Катлийн ЛаВел (Мастер Тренер по НЛП), Джон ЛаВел (Мастер Тренер по НЛП ) и създателят на НЛП – Д-р Ричард Бандлър.

Вижте сертификата в цял размер, кликнете тук: Aleksandar Popov – Trainer of NLP

Международната степен – НЛП Мастер Практик – издадена на Александър Попов от световното НЛП общество.

Лектори: Бернардо Мойа (изпълнителен директор на NLP Life Training), Джон ЛаВел (Мастер Тренер по НЛП) и създателят на НЛП – Д-р Ричард Бандлър.

Вижте сертификата в цял размер, кликнете тук: Aleksandar Popov – Master Practitioner of Neuro-Linguistic Programming

Международната степен – Практикуващ Хипноза – издадена на Александър Попов от световното НЛП общество.

Лектори: Бернардо Мойа (изпълнителен директор на NLP Life Training), Джон ЛаВел (Мастер Тренер по НЛП) и създателят на НЛП – Д-р Ричард Бандлър.

Вижте сертификата в цял размер, кликнете тук: Aleksandar Popov – Hypnotic Practitioner

Международната степен – НЛП Практик – издадена на Александър Попов от световното НЛП общество.

Лектори: Майкъл Нийл (Мастер Тренер по НЛП), Пол Маккена (Мастер Тренер по НЛП) и създателят на НЛП – Д-р Ричард Бандлър.

Вижте сертификата в цял размер, кликнете тук: Aleksandar Popov – Practitioner of Neuro-Linguistic Programming

Кристиана Миткова

Kristiana Mitkova

Aсистент

Кристиана Миткова е международно сертифициран НЛП Мастер и член на Световното НЛП Общество