Вътрешният Кръг на Алекс Попов

Целта ми с тази елитна онлайн НЛП група е следната:

Да бъда полезен на повече собственици на бизнес и високо ниво мениджъри (или хора, които се стремят към това) от цялата страна (и дори от извън България) да усвоят НЛП моделите на мислене и действие, които съм открил, че са най-ефективни за лично и професионално израстване и развитие.

Това включва психология, НЛП, маркетинг, продажби, управление, бизнес модели и всичко критично необходимо за вашия успех в личния живот, на работа и в изграждането и развитието на вашия бизнес.

С Вътрешния ми Кръг вие влизате в един свят на хора, които не се оплакват, а създават възможности.

(Не е случайно, че след завършен НЛП Практик при мен стартираха повече от 24 бизнеса.)

Причината е, че аз имам мой модел на използване на НЛП (Невро-Лингвистично Програмиране) и наблягам на прилагането, затвърждаването и надграждането на знанията и уменията, а не просто на тяхното натрупване.

Защото не е толкова важно колко голяма библиотека имате. Важното е дали сте чели книгите в нея и дали прилагате наученото на практика.

Разделил съм Вътрешния ми Кръг на две групи, за да може всеки да прецени какво иска и какво ще инвестира в своето израстване и развитие.

Във Вътрешния ми НЛП Кръг включих:

1. Две видео обучения всеки месец
2. Седмичните писмени материали (три всяка седмица, общо 12 всеки месец)
3. Въпросите, които може да задавате писмено в групата

Цената на Вътрешния Кръг е 32 лв. / месец. 

Във Вътрешният Кръг Ексклузивно включих:

1. Две видео обучения всеки месец
2. Седмичните писмени материали (три всяка седмица, общо 12 всеки месец)
3. Въпросите, които може да задавате писмено в групата
4. Два групови разговора всеки месец с продължителност 60 – 80 мин. по вайбър с 10 курсисти в разговор макс

Цената на Вътрешния Кръг Ексклузивно е 44 лв. / месец. (двата лични разговора ви дават отговор на вашите въпроси и са на смешната цена от 6 лв. всеки. Направо подарък като го сравните с цената ми за лична консултация, която в момента е 36 лв. / 45 мин )

Но целта ми с Вътрешния Кръг е да бъда полезен на повече хора да не просто да знаят, а да прилагат и успяват с наученото на практика.

Така във времето всеки ще може да гледа видео материалите, да чете писмените материали и да прилага в своя живот и бизнес, да задава въпроси и да има постоянен стимул и подкрепа от мен и групата.

За да постигнем целта – прилагане и постигане на реални ползи и резултати от наученото тук – е важно групата да не е задръстена с купища информация.

Затова е двуседмичният цикъл на видео обучение и групов разговор.

С тази цел, в групата като постоянни видео обучения ще има три основополагащи обучения:

1. Принципите на реалността в живота и бизнеса – като ги познавате естествено взимате по-добри и печеливши решения

2. Духовните принципи и как да излезете от въртележката на непостоянния успех, който се познава по своите трудни възходи и лесни падения (когато дойде моментът да платим за нарушения духовен принцип)

3. Най-важната първа стъпка на ефективното въздействие и влияние (не е първото впечатление и не е изграждането на доверие!)

Всяко следващо видео обучение ще бъде активно за две седмици от момента, в който го кача. Това ви стимулира да го гледате и да прилагате наученото. И с последващите видеа да надграждате. Целта не е да натрупате библиотека от видео обучения. Целта е да учите, прилагате и надграждате. Защото само това води до реален успех в живота и бизнеса.

Целта е да ви бъде ново, интересно, полезно и да може да прилагате наученото все по-добре на практика.

Затова видеото *Контрол и Развитие в Личен План и в Бизнеса* ще бъде активно до неделя.

Гледайте го. Направете си записки. И най-важното, прилагайте го на практика и където срещнете затруднения, питайте в груповите разговори, за да ги изчистим и преодолеем заедно.

До седмица предстои да ви кача едно ново много полезно и интересно (надграждащо) видео обучение за още повече успех в живота и бизнеса.

За участие във Вътрешния ми Кръг заявете своето място още сега:

0895 47 33 46 (на тел. отговаря Кристиана).

Конкуренцията не спи. Всеки ден, в който ние не израстваме и не се развиваме някой друг го прави. И после едни хора се чудат, защо някой все ги е изпреварил и защо те все са изтеглили късата клечка.

Добрата новина е, че успех има достатъчно за всички – стига да знаем как да го привлечем и постигаме. Не случайно това са основните, ежедневни теми във ВК.

Успехи и усмивки,

Алекс Попов

Alex Popov NLP

 

 

П.П. Все още може да се включите за 1.06 лв. на ден (по малко от едно кафе) на ден. Но ако можете да си го позволите, ви препоръчвам да се включите в по-скъпия вариант на участие за допълнителни 0.39 лв. (СТОТИНКИ) на ден, който включва и личните разговори.

Тази група не е за хората, които търсят магическото хапче, веднагическата промяна и мигновения успех. За тези хора си има други обучения.

Нищо лошо към този тип хора, защото те тепърва тръгват по пътя. Но, замислете се, ако щастието и успеха се постигаха само с емоционални истории, подскачане, викане и само и единствено с тайни трикове и техники… всички щяхме да сме едни щастливи и успешни хора и нямаше да има тъжен или страдащ човек на планетата.

Вътрешният ми Кръг е за собственици на бизнес и високо ниво мениджъри (или хора, които се стремят към това), които търсят реално, постоянно и стабилно израстване и развитие. Затова приемам нови курсисти само със записване за три месеца напред.

За участие във Вътрешния ми Кръг заявете своето място тук:
0895 47 33 46 (на тел. отговаря Кристиана).

Ето какво казват курсистите за Вътрешния ми Кръг:

9 George Atanasov - Testimonial

Отзив ВК от Боряна

Толя - ВК

ВК Паричен Блокаж - Силвия Благодари

Отзив ВК - Ваня

Отзив ВК - Петя

Обадете се и запазете своето място сега:

0895 47 33 46