Вътрешният Кръг на Алекс Попов

Alex PopovЦелта ми с тази онлайн НЛП група е следната:

Да помогна на повече хора от цялата страна (и дори извън България) да усвоят НЛП моделите на мислене и действие, които съм открил, че са най-ефективни за лично и професионално развитие.

(Не е случайно, че след завършен НЛП Практик при мен са стартирали повече от 24 бизнеса.)

Причината е, че аз имам мой модел на използване на НЛП (Невро-Лингвистично Програмиране) и наблягам на прилагането, затвърждаването и надграждането на знанията и уменията, а не просто на тяхното натрупване.

Не е важно колко голяма библиотека имате, а дали сте чели книгите в нея и дали прилагате наученото на практика.

Разделил съм Вътрешния ми Кръг на две групи, за да може всеки да прецени какво иска и какво ще инвестира в своето израстване и развитие.

Във Вътрешния ми НЛП Кръг включих:

1. Две видео обучения всеки месец
2. Седмичните писмени материали (три всяка седмица)

Цената на Вътрешния Кръг е 26 лв. / месец. (колкото цената на 5 кутии цигари или три бутилки вино на месец)

Във Вътрешният Кръг Ексклузивно включих:

1. Две видео обучения всеки месец
2. Седмичните писмени материали (три всяка седмица)
3. Два групови разговора всеки месец с продължителност 60 – 80 мин. по вайбър с 10 курсисти в разговор макс

Цената на Вътрешния Кръг Ексклузивно е 36 лв. / месец. (двата лични разговора ви дават отговор на вашите въпроси и са на смешната цена от 5 лв. всеки. Направо подарък като го сравните с цената ми на лична консултация, която в момента е 30 лв. / 45 мин )

Но целта ми е повече хора да могат не просто да знаят, а да прилагат и успяват с наученото на практика.

Максималния брой на хора, които мога да приема във Вътрешния Кръг Ексклузивно е 40 (34 места вече са заети!).

Така във времето всеки ще може да гледа и прилага, да задава въпроси и да има постоянен стимул и подкрепа от мен и групата.

За да постигнем целта – прилагане и постигане на реални ползи и резултати от наученото тук – е важно групата да не е задръстена с купища информация.

Затова е двуседмичният цикъл на видео обучение и групов разговор.

С тази цел, в групата като постоянни видео обучения ще има три основополагащи обучения:

1. Принципите на реалността в живота и бизнеса – като ги познавате естествено взимате по-добри и печеливши решения

2. Духовните принципи и как да излезете от въртележката на непостоянния успех, който се познава по своите трудни възходи и лесни падения (когато дойде моментът да платим за нарушения духовен принцип)

3. Най-важната първа стъпка на ефективното въздействие и влияние (не е първото впечатление и не е изграждането на доверие!)

Всяко следващо видео обучение ще бъде активно за две седмици от момента, в който го кача.

Така ще имате стимул и в същото време ще може спокойно да го гледате и след това да зададете своите въпроси в груповия разговор.

В следващите видео обучения ще споменавам и надграждам с нови детайли и примери преподадените принципи и техники. Така ще видите и затвърдите принципите от много страни и на много нива.

Целта е да ви бъде ново, интересно, полезно и да може да прилагате наученото все по-добре на практика.

Затова видеото *Въздействащата Комуникация в Бизнеса – Продажбите, Маркетинга и в Екипа* ще бъде активно до неделя.

Гледайте го, ако е необходимо направете си записки. Но най-важното, прилагайте го на практика и където срещнете затруднения, питайте в груповите разговори, за да ги изчистим.

Предстои да ви кача едно ново много полезно и интересно (надграждащо) видео обучение за живота и бизнеса.

За участие във Вътрешния ми НЛП Кръг заявете своето място тук:
0895 47 33 46 (на тел. вдига Кристиана).

Благодаря на всички курсисти във Вътрешния ми НЛП Кръг за доверието, за положителните коментари, за това, че си общувате и помагате и за това, че ми давате възможност да ви уча и да ви бъда полезен.

Успехи и усмивки,

Алекс

П.П. Все още може да се включите за под един лев (едно кафе) на ден. Но ако можете да си го позволите, ви препоръчвам да се включите в по-скъпия вариант на участие за допълнителни 0.34 лв. (СТОТИНКИ) на ден, който включва и личните разговори.

Заетите места са над 55.

Ще приемам нови курсисти, докато станем 70.

След това ще заключа групата или ще вдигна цената, защото нейното менажиране над тази бройка при тази цена ще ми струва много време и енергия.

Тази група не е за хората, които търсят магическото хапче, веднагическата промяна и мигновения успех. За тези хора си има други обучения.

Нищо лошо към този тип хора, защото те тепърва тръгват по пътя. Но, замислете се, ако щастието и успеха се постигаха само с емоционални истории, подскачане, грухтене и само и единствено тайни трикове и техники… всички щяхме да сме едни щастливи и успешни хора и нямаше да има тъжен или страдащ човек на планетата.

Вътрешният ми Кръг е за хора, които търсят реално, постоянно и стабилно израстване и развитие. Затова приемам нови курсисти само със записване за три месеца напред.

Групата се намира тук – Вътрешният Кръг на Алекс Попов НЛП.