Вътрешният Кръг на Алекс Попов

Целта ми с тази отбрана онлайн НЛП група е следната:

Да бъда полезен на повече собственици на бизнес и високо ниво мениджъри (или хора, които се стремят към това) от цялата страна (и дори от извън България) да усвоят НЛП моделите на мислене и действие, които съм открил, че са най-ефективни за лично и професионално израстване и развитие.

Това включва психология, НЛП, маркетинг, продажби, управление, бизнес модели и всичко критично необходимо за вашия успех в личния живот, на работа и в изграждането и развитието на вашия бизнес.

С Вътрешния ми Кръг вие влизате в един свят на хора, които не се оплакват, а създават възможности.

(Не е случайно, че след завършен НЛП Практик при мен стартираха повече от 24 бизнеса.)

Причината е, че аз имам мой модел на използване на НЛП (Невро-Лингвистично Програмиране) и наблягам на прилагането, затвърждаването и надграждането на знанията и уменията, а не просто на тяхното натрупване.

Защото не е толкова важно колко голяма библиотека имате. Важното е дали сте чели книгите в нея и дали прилагате наученото на практика.

Разделил съм Вътрешния ми Кръг на две групи, за да може всеки да прецени какво иска и какво ще инвестира в своето израстване и развитие.

Във Вътрешния ми НЛП Кръг включих:

1. Две видео обучения всеки месец
2. Седмичните писмени материали (три всяка седмица, общо 12 всеки месец)
3. Въпросите, които може да задавате писмено в групата

Цената на Вътрешния Кръг е 32 лв. / месец. 

Във Вътрешният Кръг Ексклузивно включих:

1. Две видео обучения всеки месец
2. Седмичните писмени материали (три всяка седмица, общо 12 всеки месец)
3. Въпросите, които може да задавате писмено в групата
4. Два групови разговора всеки месец с продължителност 60 – 80 мин. по вайбър с 10 курсисти в разговор макс

Цената на Вътрешния Кръг Ексклузивно е 44 лв. / месец. (двата лични разговора ви дават отговор на вашите въпроси и са на смешната цена от 6 лв. всеки. Направо подарък като го сравните с цената ми за лична консултация, която в момента е 36 лв. / 45 мин )

Но целта ми с Вътрешния Кръг е да бъда полезен на повече хора да не просто да знаят, а да прилагат и успяват с наученото на практика.

Така във времето всеки ще може да гледа видео материалите, да чете писмените материали и да прилага в своя живот и бизнес, да задава въпроси и да има постоянен стимул и подкрепа от мен и групата.

За да постигнем целта – прилагане и постигане на реални ползи и резултати от наученото тук – е важно групата да не е задръстена с купища информация.

Затова е двуседмичният цикъл на видео обучение и групов разговор.

С тази цел, в групата като постоянни видео обучения ще има три основополагащи обучения:

1. Принципите на реалността в живота и бизнеса – като ги познавате естествено взимате по-добри и печеливши решения

2. Духовните принципи и как да излезете от въртележката на непостоянния успех, който се познава по своите трудни възходи и лесни падения (когато дойде моментът да платим за нарушения духовен принцип)

3. Най-важната първа стъпка на ефективното въздействие и влияние (не е първото впечатление и не е изграждането на доверие!)

Всяко следващо видео обучение ще бъде активно за две седмици от момента, в който го кача. Това ви стимулира да го гледате и да прилагате наученото. И с последващите видеа да надграждате. Целта не е да натрупате библиотека от видео обучения. Целта е да учите, прилагате и надграждате. Защото само това води до реален успех в живота и бизнеса.

Целта е да ви бъде ново, интересно, полезно и да може да прилагате наученото все по-добре на практика.

Затова видеото *Четирите Важни Елемента за Успех в Тази Ситуация ще бъде активно до неделя 01.11.2020 г.*

Гледайте го. Направете си записки. И най-важното, прилагайте го на практика и където срещнете затруднения, питайте в груповите разговори, за да ги изчистим и преодолеем заедно.

До седмица предстои да ви кача едно ново много полезно и интересно (надграждащо) видео обучение за още повече успех в живота и бизнеса.

За участие във Вътрешния ми Кръг заявете своето място още сега:

0895 47 33 46 (на тел. отговаря Кристиана).

Конкуренцията не спи. Всеки ден, в който ние не израстваме и не се развиваме някой друг го прави. И после едни хора се чудат, защо някой все ги е изпреварил и защо те все са изтеглили късата клечка.

Добрата новина е, че успех има достатъчно за всички – стига да знаем как да го привлечем и постигаме. Не случайно това са основните, ежедневни теми във ВК.

Успехи и усмивки,

Алекс Попов

AP - VK

 

 

 

П.П. Все още може да се включите за 1.06 лв. на ден (по малко от едно кафе) на ден. Но ако можете да си го позволите, ви препоръчвам да се включите в по-скъпия вариант на участие за допълнителни 0.39 лв. (СТОТИНКИ) на ден, който включва и личните разговори.

Тази група не е за хората, които търсят магическото хапче, веднагическата промяна и мигновения успех. За тези хора си има други обучения.

Нищо лошо към този тип хора, защото те тепърва тръгват по пътя. Но, замислете се, ако щастието и успеха се постигаха само с емоционални истории, подскачане, викане и само и единствено с тайни трикове и техники… всички щяхме да сме едни щастливи и успешни хора и нямаше да има тъжен или страдащ човек на планетата.

Вътрешният ми Кръг е за собственици на бизнес и високо ниво мениджъри (или хора, които се стремят към това), които търсят реално, постоянно и стабилно израстване и развитие. Затова приемам нови курсисти само със записване за три месеца напред.

За участие във Вътрешния ми Кръг заявете своето място тук:
0895 47 33 46 (на тел. отговаря Кристиана).

Ето какво казват курсистите за Вътрешния ми Кръг:

9 George Atanasov - Testimonial

Отзив ВК от Боряна

Толя - ВК

ВК Паричен Блокаж - Силвия Благодари

Milena - IC

Отзив ВК - Ваня

Отзив ВК - Петя

Обадете се и запазете своето място сега:

0895 47 33 46