Вътрешният Кръг на Алекс Попов

Целта ми с тази отбрана онлайн НЛП група е следната:

Да бъда полезен на повече собственици на бизнес и високо ниво мениджъри (или хора, които се стремят към това) от цялата страна (и дори от извън България) да усвоят моделите на мислене и действие, които съм открил, че са най-ефективни за лично и професионално израстване и развитие.

Това включва психология, НЛП, маркетинг, продажби, управление, бизнес модели и всичко критично необходимо за вашия успех в личния живот, на работа и в изграждането и развитието на вашия бизнес.

С Вътрешния ми Кръг вие влизате в един свят на хора, които не се оплакват, а създават възможности.

Направил съм така, че всеки може да се включи във Вътрешния ми Кръг. Независимо дали имате или нямате опит с НЛП, защото видео обученията са през две седмици и всяка тема дава възможност да започнете от нея и да надграждате с времето.

(Не е случайно, че след завършен НЛП Практик при мен стартираха повече от 25 бизнеса.)

Причината е, че аз имам мой модел на използване на НЛП (Невро-Лингвистично Програмиране) и наблягам на прилагането, затвърждаването и надграждането на знанията и уменията, а не просто на тяхното натрупване.

Защото не е толкова важно колко голяма библиотека имате. Важното е дали сте чели книгите в нея и дали прилагате наученото на практика.

Разделил съм Вътрешния ми Кръг на две, за да може всеки да прецени какво иска и какво ще инвестира в своето израстване и развитие.

Във Вътрешния ми Кръг “Основно” включих:

1. Две видео обучения всеки месец
2. Седмичните писмени материали (три всяка седмица, общо 12 всеки месец)
3. Въпросите, които може да задавате писмено в групата

Цената на Вътрешния Кръг е 32 лв. с ддс / месец. 

Във Вътрешния ми Кръг “Лично” включих:

1. Две видео обучения всеки месец
2. Седмичните писмени материали (три всяка седмица, общо 12 всеки месец)
3. Въпросите, които може да задавате писмено в групата
4. Два групови работни разговора всеки месец с продължителност 60 – 80 мин. по вайбър с 10-12 курсисти в разговор макс

Цената на Вътрешния Кръг Лично е 44 лв. с ддс / месец. (двата лични разговора ви дават отговор на вашите въпроси и са на смешната цена от 6 лв. всеки. Направо подарък като го сравните с цената ми за лична консултация, която в момента е 36 лв. с ддс / 45 мин)

Целта ми с Вътрешния Кръг е да бъда полезен на повече хора не просто да знаят, а да прилагат и успяват с наученото на практика.

Така във времето всеки ще може да гледа видео материалите, да чете писмените материали и да прилага наученото в своя живот и бизнес, да задава въпроси и да има постоянен стимул и подкрепа от мен и групата.

За да постигнем целта – прилагане и постигане на реални надграждащи ползи и резултати от наученото тук – е важно групата да не е задръстена с купища информация.

Затова е двуседмичният цикъл на видео обучение и групов разговор.

С тази цел, в групата като постоянни видео обучения ще има три основополагащи обучения:

1. Принципите на реалността в живота и бизнеса – като ги познавате естествено взимате по-добри и печеливши решения

2. Духовните принципи и как да излезете от въртележката на непостоянния успех, който се познава по своите трудни възходи и лесни падения (когато дойде моментът да платим за нарушения духовен принцип)

3. Най-важната първа стъпка на ефективното въздействие и влияние (не е първото впечатление и не е изграждането на доверие!)

Всяко следващо видео обучение ще бъде активно за две седмици от момента, в който го кача. Това ви стимулира да го гледате и да прилагате наученото. И с последващите видеа да надграждате.

Целта НЕ е да натрупате библиотека от видео обучения, която да събира прах на хард диска на компютъра ви. Целта е да учите, прилагате, надграждате и да получавате обратна връзка. Защото само това води до реален успех в живота и бизнеса. 

Гледайте новото видео обучение. Направете си записки. И най-важното, прилагайте наученото на практика. Ако срещнете трудности, питайте. 

Предстои да кача ново, полезно и интересно видео обучение този петък. 

Вътрешният ми Кръг е среда на успешни хора, които израстват, развиват се, създават възможности, дават работа на други хора и правят дарения. Това са хора на ниво. Хора, с които ми е приятно и обогатяващо да общувам. Такава среда трудно може да намерите на друго място в България.  

Във Вътрешния ми Кръг има хора в сферата на търговията (с 300 човека персонал), недвижимите имоти, продажбите на луксозни дрехи, терапевти, коучове и консултанти на частна практика, финансови консултанти, програмисти, туроператор, експерт в маркетинга и продажбите, експерти в производството, експерти в работата с европроекти и държавната администрация, преподавател в университет и много други.

Това е среда на успешни хора.

Месечната такса за участие е колкото един обяд в добро заведение. Всеки, стига да е сериозен към себе си, може да си я позволи. 

За участие във Вътрешния ми Кръг позвънете и заявете своето място сега:

0895 47 33 46 (на тел. отговаря Кристиана).

Всеки ден, в който не израстваме и не се развиваме – не сме полезни.

Успехи и усмивки,

Алекс Попов

AP - VK

 

 

 

П.П. Все още може да се включите за 1.06 лв. на ден (по малко от едно кафе) на ден. Но ако можете да си го позволите, ви препоръчвам да се включите в по-скъпия вариант на участие за допълнителни 0.39 лв. (СТОТИНКИ) на ден, който включва и личните разговори.

Тази група не е за хората, които търсят магическото хапче, веднагическата промяна и мигновения успех. За тези хора си има други обучения.

Нищо лошо към този тип хора, защото те тепърва тръгват по пътя. 

Вътрешният ми Кръг е за собственици на бизнес и високо ниво мениджъри (или хора, които се стремят към това), които търсят реално, постоянно и стабилно израстване и развитие. Затова приемам нови курсисти само със записване за три месеца напред. Това означава, че вие се включвате сега с абонамент за три месеца напред, за да не трябва да се правят плащания и фактури всеки месец.

За участие във Вътрешния ми Кръг заявете своето място тук:
0895 47 33 46 (на тел. отговаря Кристиана).

Ето какво казват курсистите за Вътрешния ми Кръг:

9 George Atanasov - Testimonial

Отзив ВК от Боряна

Толя - ВК

ВК Паричен Блокаж - Силвия Благодари

Milena - IC

Отзив ВК - Ваня

 

Отзив ВК - Петя

Alex Popov NLP - Reference Krasimir Hinkin

 

Обадете се и запазете своето място сега:

0895 47 33 46