fbpx

Вътрешният Кръг на Алекс Попов

Тази Онлайн НЛП Група е Среда на Успешни Хора 

Във Вътрешния ми Кръг разкривам работещи тайни в сферите на НЛП, маркетинг, продажби, управление, бизнес модели и всичко необходимо за личен, професионален и бизнес успех.

Освен това, споделям виждане и опит за това, което работи в момента като черпя от всичко, което съм научил и прилагам на практика през последните 20+ години с различни бизнес клиенти в почти всяка бизнес сфера, за която може да се сетите.

Най-популярните сфери, в които обучавам и консултирам са:

 • Застраховане
 • Банкиране и кредитиране
 • Недвижими имоти
 • МЛМ
 • Строителство
 • Производство на платки
 • Строителни материали
 • Козметика
 • Хранителни добавки
 • Шоколадови и захарни изделия
 • Онлайн реклама
 • Онлайн маркетинг
 • Повишаване на продажбите във всякакви сфери онлайн и офлайн 
 • И много други

С Вътрешния ми Кръг влизате в свят на хора, които не се оплакват, а създават възможности.

Групата е онлайн и е достъпна от цял свят. 

Направил съм така, че всеки човек на ниво може да се включи във Вътрешния ми Кръг. Независимо дали имате или нямате опит с НЛП, защото видео обученията са през две седмици и всяка тема дава възможност да започнете от нея и да надграждате с времето.

(Не е случайно, че след завършен НЛП Практик при мен стартираха повече от 25 бизнеса.)

Причината е, че имам свой модел на използване на НЛП (Невро-Лингвистично Програмиране) и наблягам на прилагането, затвърждаването и надграждането на знанията и уменията, а не просто на тяхното натрупване.

Защото не е толкова важно колко голяма библиотека имате. Важното е дали сте чели книгите в нея и дали прилагате наученото на практика.

Разделил съм Вътрешния ми Кръг на две, за да може всеки да прецени какво иска и какво ще инвестира в своето израстване и развитие.

Във Вътрешния ми Кръг “Ключово” включих:

1. Две видео обучения всеки месец
2. Седмичните писмени материали (три всяка седмица, общо 12 всеки месец)
3. Въпросите, които може да задавате писмено в групата

Цената на Вътрешния ми Кръг “Ключово” е 48 лв. / месец. 

Във Вътрешния ми Кръг “Ключово и Лично” включих:

1. Две видео обучения всеки месец
2. Седмичните писмени материали (три всяка седмица, общо 12 всеки месец)
3. Въпросите, които може да задавате писмено в групата
4. Два групови работни разговора всеки месец с продължителност 60 – 80 мин. по вайбър с 10-12 курсисти в разговор макс

Цената на Вътрешния ми Кръг “Ключово и Лично” е 65 лв. / месец. (двата лични разговора ви дават отговор на вашите въпроси и са направо подарък като го сравните с цената ми за лична или бизнес консултация, която в момента е 90 лв. / 45 мин.)

Допълнителен бонус за хората от Вътрешния ми Кръг е, че цената за лична или бизнес консултация за тях е 80 лв. и те имат предимство в графика ми.

Целта ми с Вътрешния Кръг е да бъда полезен на повече хора не просто да знаят, а да прилагат и успяват с наученото на практика.

Така във времето вие може да гледате видео материалите, да четете писмените материали и да прилагате наученото в своя живот и бизнес, да задавате въпроси и да имате постоянен стимул и подкрепа от мен и групата.

За да постигнем своите цели – постигане на реални, надграждащи резултати – е важно групата да не е задръстена с купища информация.

Затова е седмичният цикъл на видео обучение и групов разговор.

Освен това, в групата има три основополагащи видео обучения:

1. Принципите на реалността в живота и бизнеса – когато ги познавате естествено взимате по-добри и печеливши решения

2. Духовните принципи и как да излезете от въртележката на непостоянния успех, който се познава по своите трудни възходи и лесни падения (когато дойде моментът да платим за нарушения духовен принцип)

3. Най-важната първа стъпка на ефективното въздействие и влияние (не е първото впечатление и не е изграждането на доверие!)

Всяко следващо видео обучение ще бъде активно за две седмици от момента, в който го кача. Това ви стимулира да го гледате и да прилагате наученото на практика. И с последващите видеа да надграждате.

Целта НЕ е да натрупате библиотека от видео обучения, която да “събират прах” на хард диска на компютъра ви. Целта е да учите, прилагате, надграждате и да получавате обратна връзка от мен и групата. Защото само това води до реален успех в живота и бизнеса. 

Гледайте новото видео обучение. Направете си записки. И най-важното, прилагайте наученото на практика. Ако срещнете трудности, питайте. 

Предстои да кача ново, полезно и интересно видео обучение този петък. 

Вътрешният ми Кръг е среда на успешни хора, които израстват, развиват се, създават възможности, дават работа на други хора и правят дарения. Това са хора на ниво. Хора, с които ми е приятно и обогатяващо да общувам. Такава среда трудно може да намерите на друго място в България.  

Във Вътрешния ми Кръг има хора в сферата на търговията (с 300 човека персонал), недвижимите имоти, продажбите на луксозни дрехи, терапевти, коучове и консултанти на частна практика, финансови консултанти, програмисти, туроператор, експерт в маркетинга и продажбите, експерти в производството, експерти в работата с европроекти и държавната администрация, преподавател в университет и други.

Това е среда на успешни хора.

Месечната такса за участие е колкото един обяд в добро заведение. Всеки, стига да е сериозен към себе си и своето развитие, може да си я позволи. 

Важно! Приемам курсисти само с абонамент за три месеца напред, за да не трябва да се натоварваме с дребни плащания и фактури всеки месец.

За участие във Вътрешния ми Кръг позвънете и заявете своето място сега:

0895 47 33 46 (на тел. отговаря Кристиана).

Успехи и усмивки,

Алекс Попов

AP - VK

 

 

 

П.П. Вътрешният ми Кръг е място на успешни личности, които постоянно се развиват, но са твърде заети, за да четат всяка книга и да ходят на всяко обучение по темите психология, НЛП, лично, професионално и бизнес развитие.

Цялата тази информация в кондензирана форма я получавате всяка седмица във Вътрешния ми Кръг, за да сте наясно със съществените неща и да имате време за семейството си и за нещата, които обичате.

Опитът ми показва, че дори само с една нова, вдъхновена или дори припомнена стара работеща идея в месеца приложена на практика във вашия личен или професионален план ще бъдете на печалба от своята инвестиция във Вътрешния Кръг, а с времето и с натрупването на знанията и уменията ползите и печалбите ви ще се умножават.

Важно! Приемам курсисти само с абонамент за три месеца напред, за да не трябва да се натоварваме с дребни плащания и фактури всеки месец.

За участие във Вътрешния ми Кръг заявете своето място тук:
0895 47 33 46 (на тел. отговаря Кристиана).

Ето какво казват курсистите за Вътрешния ми Кръг:

9 George Atanasov - Testimonial

Отзив ВК от Боряна

Толя - ВК

ВК Паричен Блокаж - Силвия Благодари

Milena - IC

Отзив ВК - Ваня

 

Отзив ВК - Петя

Alex Popov NLP - Reference Krasimir Hinkin

Обадете се и запазете своето място сега:

0895 47 33 46