fbpx

Вътрешният Кръг на Алекс Попов

“С Вътрешния ми Кръг вие влизате в един свят на хора, които не се оплакват, а създават възможности.”

Целта ми с тази отбрана онлайн НЛП група е:

Да създам среда на успешни хора и да бъда полезен на повече собственици на бизнес и високо ниво мениджъри (или хора, които се стремят към това) от цялата страна (и дори от извън България) да усвоят моделите на мислене и действие, които съм открил, че са най-ефективни за лично и професионално израстване и развитие.

Това включва психология, НЛП, маркетинг, продажби, управление, бизнес модели и всичко необходимо за вашия успех в личния живот, на работа и в изграждането и развитието на вашия бизнес.

С Вътрешния ми Кръг вие влизате в един свят на хора, които не се оплакват, а създават възможности.

Направил съм така, че всеки човек на ниво може да се включи във Вътрешния ми Кръг. Независимо дали имате или нямате опит с НЛП, защото видео обученията са през две седмици и всяка тема дава възможност да започнете от нея и да надграждате с времето.

(Не е случайно, че след завършен НЛП Практик при мен стартираха повече от 25 бизнеса.)

Причината е, че имам свой модел на използване на НЛП (Невро-Лингвистично Програмиране) и наблягам на прилагането, затвърждаването и надграждането на знанията и уменията, а не просто на тяхното натрупване.

Защото не е толкова важно колко голяма библиотека имате. Важното е дали сте чели книгите в нея и дали прилагате наученото на практика.

Разделил съм Вътрешния ми Кръг на две, за да може всеки да прецени какво иска и какво ще инвестира в своето израстване и развитие.

Във Вътрешния ми Кръг “Ключово” включих:

1. Две видео обучения всеки месец
2. Седмичните писмени материали (три всяка седмица, общо 12 всеки месец)
3. Въпросите, които може да задавате писмено в групата

Цената на Вътрешния ми Кръг “Ключово” е 32 лв. / месец. 

Във Вътрешния ми Кръг “Ключово и Лично” включих:

1. Две видео обучения всеки месец
2. Седмичните писмени материали (три всяка седмица, общо 12 всеки месец)
3. Въпросите, които може да задавате писмено в групата
4. Два групови работни разговора всеки месец с продължителност 60 – 80 мин. по вайбър с 10-12 курсисти в разговор макс

Цената на Вътрешния ми Кръг “Ключово и Лично” е 44 лв. / месец. (двата лични разговора ви дават отговор на вашите въпроси и са на смешната цена от 6 лв. всеки. Направо подарък като го сравните с цената ми за лична консултация, която в момента е 60 лв. / 45 мин)

Целта ми с Вътрешния Кръг е да бъда полезен на повече хора не просто да знаят, а да прилагат и успяват с наученото на практика.

Така във времето вие може да гледате видео материалите, да четете писмените материали и да прилагате наученото в своя живот и бизнес, да задавате въпроси и да имате постоянен стимул и подкрепа от мен и групата.

За да постигнем своите цели – постигане на реални, надграждащи резултати – е важно групата да не е задръстена с купища информация.

Затова е седмичният цикъл на видео обучение и групов разговор.

Освен това, в групата има три основополагащи видео обучения:

1. Принципите на реалността в живота и бизнеса – когато ги познавате естествено взимате по-добри и печеливши решения

2. Духовните принципи и как да излезете от въртележката на непостоянния успех, който се познава по своите трудни възходи и лесни падения (когато дойде моментът да платим за нарушения духовен принцип)

3. Най-важната първа стъпка на ефективното въздействие и влияние (не е първото впечатление и не е изграждането на доверие!)

Всяко следващо видео обучение ще бъде активно за две седмици от момента, в който го кача. Това ви стимулира да го гледате и да прилагате наученото на практика. И с последващите видеа да надграждате.

Целта НЕ е да натрупате библиотека от видео обучения, която да “събират прах” на хард диска на компютъра ви. Целта е да учите, прилагате, надграждате и да получавате обратна връзка от мен и групата. Защото само това води до реален успех в живота и бизнеса. 

Гледайте новото видео обучение. Направете си записки. И най-важното, прилагайте наученото на практика. Ако срещнете трудности, питайте. 

Предстои да кача ново, полезно и интересно видео обучение този петък. 

Вътрешният ми Кръг е среда на успешни хора, които израстват, развиват се, създават възможности, дават работа на други хора и правят дарения. Това са хора на ниво. Хора, с които ми е приятно и обогатяващо да общувам. Такава среда трудно може да намерите на друго място в България.  

Във Вътрешния ми Кръг има хора в сферата на търговията (с 300 човека персонал), недвижимите имоти, продажбите на луксозни дрехи, терапевти, коучове и консултанти на частна практика, финансови консултанти, програмисти, туроператор, експерт в маркетинга и продажбите, експерти в производството, експерти в работата с европроекти и държавната администрация, преподавател в университет и други.

Това е среда на успешни хора.

Месечната такса за участие е колкото един обяд в добро заведение. Всеки, стига да е сериозен към себе си и своето развитие, може да си я позволи. 

Важно! Приемам курсисти само с абонамент за три месеца напред, за да не трябва да се натоварваме с дребни плащания и фактури всеки месец.

За участие във Вътрешния ми Кръг позвънете и заявете своето място сега:

0895 47 33 46 (на тел. отговаря Кристиана).

Успехи и усмивки,

Алекс Попов

AP - VK

 

 

 

П.П. Вътрешният ми Кръг е място на успешни личности, които постоянно се развиват, но са твърде заети, за да четат всяка книга и да ходят на всяко обучение по темите психология, НЛП, лично, професионално и бизнес развитие.

Цялата тази информация в кондензирана форма я получавате всяка седмица във Вътрешния ми Кръг, за да сте наясно със съществените неща и да имате време за семейството си и за нещата, които обичате.

Все още може да се включите за 1.06 лв. на ден (по малко от едно кафе) на ден. Но ако може да си го позволите, ви препоръчвам да се включите в “по-скъпия” вариант на участие за допълнителни 0.39 лв. (стотинки) на ден, който включва и личните разговори.

Но държа да ви предупредя: Вътрешният ми кръг НЕ е за хората, които търсят магическото хапче, веднагическата промяна и мигновения успех. За тези хора има други обучения.

Нищо лошо към този тип хора, защото те тепърва тръгват по пътя. 

Но Вътрешният ми кръг е за мислещи и действащи хора – собственици на бизнес и високо ниво мениджъри (или хора, които се стремят към това), които търсят реално, постоянно и стабилно израстване и развитие.

Важно! Приемам курсисти само с абонамент за три месеца напред, за да не трябва да се натоварваме с дребни плащания и фактури всеки месец.

За участие във Вътрешния ми Кръг заявете своето място тук:
0895 47 33 46 (на тел. отговаря Кристиана).

Ето какво казват курсистите за Вътрешния ми Кръг:

9 George Atanasov - Testimonial

Отзив ВК от Боряна

Толя - ВК

ВК Паричен Блокаж - Силвия Благодари

Milena - IC

Отзив ВК - Ваня

 

Отзив ВК - Петя

Alex Popov NLP - Reference Krasimir Hinkin

Обадете се и запазете своето място сега:

0895 47 33 46