Политика за Поверителност

чл. 1. Този сайт – www.alexpopovnlp.com – се управлява от Отвъд Границите ЕООД, с ЕИК: 201483301, с адрес: София 1712, ж.к. Младост-3, бл.313, вх.3 наричан по-долу Отвъд Границите. Отвъд границите е администратор на лични данни, както е посочено по-долу.

чл. 2. Отвъд границите събира следните лични данни, предоставени лично от Вас, като субекти на данните, а именно:

  • име, e-mail адрес, телефон за връзка, организация.

Чл. 3.  Личните данни, които ни предоставяте не се предоставят на трети лица. Достъп до тях имаме само ние, Вие – субектите на конкретните данни – и държавни органи в рамките и в обема на техните правомощия по закон.

Чл. 4. Предприели сме необходимите технически и организационни мерки за ограничаване неправомерния достъп до предоставяни от Вас лични данни, предвидени съгласно Общия Регламент за Защита на Данните (GDPR) , който се прилага от 25.05.2018г.

(2) Полагаме всички разумни усилия, за да гарантираме че данните ви се съхраняват в пълна конфиденциалност и няма риск от това информация за вас да бъде придобита от лица, които нямат право да я получат.

Цели, за които може да се използва информацията

Чл. 5. Данните, които предоставяте се обработват за следните цели:

  1. за да получите информация за услугите, за които сте се свързали с нас;
  2. за да получавате полезни статии на различни теми като НЛП, личностно развитие, терапия, бизнес и други.
  3. За да получавате и полезна информация и нашите най-добри предложения за участие в наши и партньорски обучения.

Основания за събирането на лични данни:

Чл. 6. (1) Събраните при сключването на договор за да получите нашите услуги, или при искане от Ваша страна за получаване на информация за предлаганите от нас услуги (т.нар. договорни основания, или преддоговорни отношения), обработката на данни се извършва на основание чл. 6, ал.1, б. „б“ от Общия Регламент за Защита на Данните и за тях не е необходимо Вашето изрично съгласие. То е необходимо с оглед изпълнението на поисканата и предоставяна от нас услуга. Данните които обработваме в този случай са само тези, които са необходим за изпълнението на договора и са посочени в чл.2.

(2) При събиране на данни за целите на получаването на полезна информация, за целите на директния маркетинг, така, както са посочени в чл. 5, т. 2 и 3 , обработката се извършва на основание Вашето изрично съгласие за това и служи за постигане единствено на обявените конкретни цели.

Какви са правата ви по отношение на личните данни?

Чл. 7 (1) Съгласно Общия регламент за защита на данните, Вие имате право на достъп до личните данни, които обработваме на посочения e-mail: alex@alexpopovnlp.com

(2) Имате право да поискате Вашите лични данни да бъдат коригирани, като за това можете да изпратите e-mail на адрес: alex@alexpopovnlp.com

(3) Имате право да възразите срещу обработката на свои лични данни, ако преди това сте дали съгласие за това, като за това можете да изпратите e-mail на адрес: alex@alexpopovnlp.com

(4) Имате право да поискате личните Ви данни да бъдат изтрити, като за това можете да изпратите e-mail на адрес: alex@alexpopovnlp.com

(5) Имате право да оттеглите своето съгласие за обработка на данните Ви, когато то се извършва единствено на основание предоставеното от Вас съгласие (чл. 5, т. 2 – 4)

(6) В случай, че считате, че личните Ви данни се обработват незаконосъобразно, или са нарушени Ваши права по отношение обработката на личните Ви данни, можете да се обърнете към националния орган за защита на личните данни: Комисия за защита на личните данни, гр. София, бул. „проф. Цветан Лазаров“ 2, София,  www.cpdp.bg.

Политика за бисквитките

Чл. 8.(1) Отвъд границите използва бисквитки или подобни инструменти на своя сайт, за да подобри неговото представяне и вашето преживяване в него. Повече за бисквитките можете да научите по-долу, както и на: www.allaboutcookies.org

(2) Какво са „бисквитки“

„Бисквитките“ са малки текстови файлове, които се запазват на Вашия компютър или мобилно устройство. Функцията на „бисквитките“ е да Ви разграничат от останалите потребители на същия уеб сайт или да запазят определена информация, свързана с Вашите предпочитания. Използват се от повечето сайтове, за да улеснят Вашето сърфиране.

Всяка „бисквитка“ е уникална за Вашия браузър и съдържа анонимна информация. Съдържанието включва наименованието на домейна, от която идва, „продължителността на живота“ й и стойност, обикновено под формата на произволно генериран номер.

(3) Какви видове използваме и за какво са предназначени

(а) Сигурност и идентифициране

Целта на „бисквитките“, предназначени за сигурност на връзката, е:

  • Да разпознаят потребителя в рамките на конкретната сесия
  • Да контролират сигурността
  • Да гарантират, че информацията, която потребителят въвежда, се вижда единствено от него

Бисквитките за сигурност и идентифициране се изтриват автоматично след прекратяване на сесията на Вашия браузър или се пазят за ограничено време с цел осигуряване на безпрепятствена работа със сайта.

Бисквитките, които ние използване, са анонимни. Данните, които те събират за вас не могат да ви идентифицират и не са лични данни.

(б) Ефективност и функционалност

„Бисквитките“ за производителност целят събиране на статистическа информация и предоставяне на съдържание спрямо индивидуалните предпочитания на потребителите. Чрез тях ние анонимно измерваме броя посещения, разгледаните страници, активността на посетителите, както и повторните посещения на сайта. Тези „бисквитки“ ни помагат да анализираме трафика, което ни позволява да подобряваме уебсайта, както и цялостното потребителско изживяване.

(4) Управляване и изтриване на „бисквитки“

Моля, имайте предвид, че голяма част от „бисквитките“, които използваме, ще подобрят сърфирането Ви в нашия уебсайт, а останалата част са важни за гарантиране сигурността на достъпа.

В зависимост от използваният браузър Вие имате възможност:

  • Да разрешите или откажете съхранението на бисквитки от всички източници
  • Да настроите известие, което при всяка нова “бисквитка” ще иска разрешение за приемане или отказване

Повечето браузъри са настроени да приемат „бисквитки“ по подразбиране. Въпреки това, ако не желаете “бисквитките” да бъдат съхранявани на Вашия компютър, Вие имате възможност да ги ограничите чрез промяна на настройките на ползвания браузър

Моля да запомните, че ако решите да спрете бисквитките, някои секции от нашия сайт може да не работят правилно. 

Политиката за поверителност може да бъде променяна в зависимост от промените в европейското и българското законодателство.

Ако изберете да се абонирате и да получавате полезна информация от нас на тема НЛП, личностно развитие, терапия, бизнес и други, Вашите данни ще се съхраняват конфиденциално за времето, през което вие сте ни гласували доверие да получавате полезна информация от нас.

Във всеки един от имейлите, които изпращаме като бюлетин, ще има линк и текст, който ще ви дават възможност лесно да се отпишете от бюлетина.