НЛП Практик

Важно! Заради необикновените резултати, които постигат курсистите след завършен НЛП Практик с Алекс Попов, цената от Май 2018г. ще бъде по-висока.

Планираното увеличение на цената беше за началото на 2018г.

Но понеже още ноември 2017г. имахме 6 запазени места за групата, която стартира началото на 2018г., задържаме увеличението на цената до Май 2018г.

Тоест, вие все още имате възможност да се запишете в НЛП Практик на цената от 2017г.

Но това е последната такава възможност.

И тя е валидна само за групата, която стартира сега на 14 – 15 Април 2018г.

9 места вече са запазени.

След като достигнем максималната бройка курсисти, което в някои случаи става месеци преди старта на обучението, приемаме записвания – на новата по-висока цена – за следващото за 2018г. обучение НЛП Практик.

———————————————————

‘Всичко това, до голяма степен вече помага в работата ни с нашите служители и клиенти. Показват го и отчетите с продажбите. Показва го и ‘заредената’ атмосфера за работа, която имаме.’ Диян Дочев (Собственик и Мениджър)

Фирмен сайт: www.piton.bg

Lei Halilova‘НЛП ми даде нов начин на мислене, което доведе със себе си и един нов свят.’ Лейля Халилова (Мениджър)

 

 

 

Velichko-Viktorov‘За мен НЛП е най-краткият път към щастието и успеха.’ Величко Викторов (Tactical Bayer with HP)

 

 

 

Важно! Ето какви резултати постигат курсистите:

 1. Повече от 24 стартирали бизнеса след НЛП Практик с Алекс Попов (17 вече имат онлайн присъствие – както ще видите след малко).
 2. По-удовлетворяващи и по-високо платени позиции при над 86% от завършилите курсисти.
 3. Много по-удовлетворяващ и успешен личен живот.

 

Програмата на международен сертификационен курс на обучение НЛП Практик:

Обявяваме дати за пролетен семестър – НЛП Практик.

Стартиращ на: 14 – 15 Април 2018г.

Заповядайте и се присъедините към нас сега.

Малка VIP група максимум: 14 курсисти (Вече има 9 запазени места.)

Нов Формат, нови по-добри възможности за Вас да усвоите НЛП и да станете международно признат НЛП Практик със сертификат издаден, подписан и подпечатан лично от бащата на НЛП – Д-р Ричард Бандлър.

Днес, пред Вас се разкрива една уникална възможност. Можете да усвоите знанията и уменията, които предизвикаха революция в сферите на психотерапията и бизнеса. Може да станете един от шепата хора, владеещи елитните умения, с които да осъществявате целите си, да отприщите скрития в подсъзнанието Ви потенциал и да постигате личните и професионални успехи, за които мечтаете.

Нов Формат – сега можете да усвоите НЛП в рамките на 5 изпълнени до пръсване с хипнотични знания и умения модули, да овладеете съзнанието и подсъзнанието си и да ги настроите да Ви носят максимални резултати.

Представете си…

Искате да бъдете господар на вътрешното си състояние и да не изпадате в негативни състояния или кризи?

Искате толкова клиенти, че едва да Ви остава време да ги обслужите?

Искате да общувате пълноценно с Вашия любим човек?

Искате да изградите децата си като успешни личности и да ги подготвите за живота?

Подарете си УСПЕХ – инвестирайте в бъдещето си… 

gift-box-icon-48596

Вашата уникална възможност е сега:

 • Модул 1: 14 – 15 Април  2018 – Цена: 398 лв. 298 лв.
 • Модул 2: 28 – 29 Април 2018 – Цена: 398 лв. 298 лв.
 • Модул 3: 12 – 13 Май 2018 – Цена: 398 лв. 298 лв.
 • Модул 4: 26 – 27 Май 2018 – Цена: 398 лв. 298 лв.
 • Модул 5: 09 – 10 Юни 2018 – Цена: 398 лв. 298 лв.
 • 80 учебни часа събрани в 10 дни практическо, международно, сертификационно обучение – НЛП Практик – с треньор Александър Попов (първият НЛП Треньор за България международно лицензиран да преподава НЛП от бащата на НЛП – Д-р Ричард Балдър)
 • Инвестирайте: 398 лв. 298 лв.
 • Бонус: всички курсисти заплатили и 5те модула на обучение получават допълнителен бонус от 150 лв. Така намалявате цената си за модул на 268 лв.
 • NB! За фирми регистрирани по ДДС – ДДС се начислява допълнително. За физически лица цената е крайна без да се начислява ДДС.
 • Понеже не е задължително да поръчвате международния сертификат НЛП Практик, в посочената цена НЕ е включена еднократната международна такса от $200 за неговото издаване.
 • Какво е важно да знаете, ако изберете да поръчате своя международен сертификат НЛП Практик: Международният сертификат НЛП Практик се издава в САЩ от първия Институт по НЛП в света, създаден и ръководен лично от бащата на НЛП – Д-р Ричард Бандлър. Този сертификат се признава в цял свят и с него легитимно можете да работите като НЛП Практик и / или НЛП консултант в Европа и САЩ. За ваше улеснение, можете да поръчате своя международен сертификат, в рамките на 12 месеца, след като завършите НЛП Практик.
 • Всички обещават чудеса, Аз давам ГАРАНЦИЯАко до края на Модул 3 не чувствате, че получавате нови, работещи НЛП начини на мислене и техники, с които да постигате всички свои цели по-бързо и лесно, ще ви възстановя инвестицията за обучението на 100%!
 • За да мога да отделя лично време и внимание на всеки един от курсистите, максималната големина на групата е 14 курсисти.
 • Адрес: ул. “Будапеща” 92-А, София 1202
 • Формат: от 10:00 до 18:00 ч., с почивка за обяд и 2 кафе паузи
 • След завършени и 5те модула на НЛП Практик ще Ви дам като подарък следните учебни помагала:
 1. Изгради Живота на Мечтите Си – автор – Д-р Ричард Бандлър
 2. Наръчник по ТРАНС-формации – автор – Д-р Ричард Бандлър (първите книги на Д-р Ричард Бандлър преведени на български език – на обща стойност 32лв.)

Какво е НЛП?

Невро-Лингвистично Програмиране (НЛП) е методология, разработена конкретно към осъзнаване, дефиниране и предаване на успеха постигнат от най-ефективните комуникатори в света. Д-р Ричард Бандлър и Д-р Джон Гриндър моделират успеха на хората, които постигат най-добрите резултати в сферите на маркетинг, мениджмънт, продажби, преговори и терапия.

Невро-Лингвистично Програмиране е методология, която позволява на практикуващия да настройва съзнанието и подсъзнанието си и да извлича максималните резултати от всяка ситуация.

В НЛП Практик Вие ще усвоите как да програмирате собственото си съзнание и подсъзнание, както и етично да влияете на другите.

Вижте мнението на Георги Божиков – един от най-добрите професионални продавачи, които са участвали в моите тренинги. За мен беше удоволствие да го обучавам и съм щастлив, че той дава такава висока оценка за проведения от мен НЛП Практик.

НЛП Практик – Програма:

Какви знания и умения ще владеете след като преминете тренинга – НЛП Практик (Practitioner of Neuro-Linguistic Programming):

Въведение в НЛП – как с НЛП Вие можете да моделирате и свободно да навигирате своята реалност?

Репрезентативните системи – как работи съзнанието и подсъзнанието и как тези знания ще Ви помогнат да постигате своите цели с лекота.

Картата не е територията – как различните хора кодират и подреждат информацията в главата си. Как Вие да разпознавате и ефективно да работите с различните психологически карти и с лекота да достигате до желаните нови територии…

Раппорт – изграждане на приковаващо подсъзнателно доверие с клиента – както в терапевтичен, така и в бизнес план. Гласът като мощен хипнотичен инструмент. Езикът на тялото, разкодиране и употреба в психологически и бизнес ситуации.

Създаване и управление на въздействащи вътрешни състояния – Как да бъдете в постоянно пиково вътрешно състояние на вътрешна хармония и баланс и как да взимате работещите за Вас решения.

Работа със стимули и реакции – Процесът закотвяне – котвите – какво ще можете да постигате, когато знаете как да получавате ‘ДА‘ или ‘НЕ’ от Вашите клиенти – когато пожелаете?

Мета Моделът – знаете ли къде се намират границите на ограничаващите Ви вярвания? Искате ли да се научите как по естествен път да освободите съзнанието и подсъзнанието си от тях веднъж и завинаги?

Милтън Моделът – хипнотичният модел на въздействие на д-р Милтън Ериксон. Алгоритми от загадъчния хипнотичен модел за разговорна хипноза на Д-р Милтън Ериксон и употребата им в терапевтичен и бизнес контекст.

Конструиране на метафори – Как да отваряте директен хипнотичен канал към съзнанието на Вашите събеседници, по който да “имплантирате” своите идеи като техни?

Калибриране – Тайнственото умение за улавяне и употреба на скритите сигнали от подсъзнанието. Калибриране е способността да развиете свръх наблюдателност, с която да интерпретирате подсъзнателните сигнали на клиенти или пациенти и да знаете как най-ползотворно да реагирате в конкретни ключови ситуации.

Рифрейминг – Криза ли е или е шанс за нови приключения и постижения? Чашата наполовина пълна или наполовина празна е и къде, по-дяволите, са се дянали другите чаши?! Вашата гледна точка определя вашата действителност. Овладейте специфичните умения за определяне на вашата гледна точка и вижте как пред очите ви се оформя един нов свят.

НЛП терапевтични техники – Замах, бързо лекуване на фобии, изменяне на ограничаващи модели на поведение и още много други…

Работа с транс и променени нива на съзнание – Разкрийте тайната на транса и се научете да владеете по-високите нива на съзнание.

Субмодалностите – осъзнайте и овладейте фините настройки на подсъзнанието и открийте как се фирмират и моделират границите на възможното и невъзможното

Времето – обективен или субективен фактор?! Много хора твърдят, че техните проблеми се коренят в тяхното минало. Посочете ми къде се намират те, за да ги изкореня?! Научете се как с лекота да се освобождавате от ограниченията, които ви дърпат назад веднъж и завинаги.

Програмата на този НЛП Практик е одобрена от бащата на НЛП – Д-р Ричард Бандлър.

Това дава възможност на всички курсисти, успешно преминали тренинга, да получат международният сертификат:

НЛП Практик (Practitioner of Neuro-Linguistic Programming)

ВАЖНО! Проверете валидността на нашите думи?

Направите го на сайта на Д-р Ричард Бандлър тук: http://www.purenlp.com/

Ето как изглежда международният сертификат, издаден от бащата на НЛП – Д-р Ричард Бандлър, от президента на международното НЛП общество Джон ЛаВел и от НЛП треньорът Александър Попов.

Кликнете върху сертификата, за да го видите в пълен размер!

Какви хора избират да усвоят знанията и уменията от НЛП Практик?

 • Собственици на бизнес
 • Мениджъри
 • Професионалисти в сферата на човешките ресурси
 • Политици и дипломати
 • Адвокати
 • Хора, които работят в сферата на преговорите и медиациата
 • Професионални продавачи
 • Преподаватели
 • Терапевти
 • Консултанти
 • Личности, които искат да се усъвършенстват, развиват и израстват, както в личен, така и в професионален план

За кого НЕ е НЛП Практик?

НЛП Практик НЕ е за хора, които са склонни да се примирят, че това е действителността и ние нищо не можем да направим, за да я променим към по-добро за себе си и за най-близките ни хора.

От кого ще учите

Александър Попов

Първият българин завършил:

 • НЛП Практик
 • НЛП Мастер Практик
 • Практикуващ Хипноза
 • НЛП треньор (най-високата степен в НЛП), лично при Д-р Ричард Бандлър, с право да лицензира и обучава по международната програма за сертифициране на Д-р Ричард Бандлър.

Richard Signing

 • За последните пет години Александър Попов провежда средно по две обучения – Психологически Продажби – месечно. Тези обучения са привилегия и се провеждат екслузивно и само за неговите бизнес клиенти. Средна посещаемост е от 12 курсисти в обучение. Това го прави лидерът на Продажбено Know How с НЛП в България.
 • Александър Попов е единствения НЛП Треньор, който освен бизнес консултиране, официално работи и като НЛП Терапевт.
 • Декември 2009г. Александър Попов стартира първото в историята на България обучение НЛП Практик, международно лицензирано от креативния гений и ко-създател на НЛП – Д-р Ричард Бандлър.
 • Александър Попов ви дава 100% гаранция за своя тренинг – НЛП Практик, както следва: Всички обещават чудеса, Аз давам ГАРАНЦИЯАко до края на Модул 3 не чувствате, че получавате нови, работещи НЛП начини на мислене и техники, с които да постигате всички свои цели по-бързо и лесно, ще ви възстановя инвестицията за обучението на 100%!

3 Важни Причини Защо да изберете Алекс Попов да Ви обучава по НЛП:

1. Успешно завършили НЛП Практик с Алекс Попов, вие получавате правото да поръчате своя международен сертификат, който официално се признава в цял свят. Вашият сертификат ще бъде издаде в САЩ от Първия Институт по НЛП в света. Той е основан и ръководен лично от бащата на НЛП – Д-р Ричард Бандлър. Вашият международен сертификат ще носи международния печат на световното НЛП общество и личния подпис на Д-р Ричард Бандлър.

2. Алекс Попов е стартирал от НУЛАТА.

Израснал в бедно семейство, Алекс работи като професионален продавач на финансови и застрахователни услуги, за да си плати обученията при Д-р Ричард Бандлър. След усилена двугодишна работа и едва събрал парите за НЛП Практик, неговите родители го съветват да си купи кола, наместо да ходи да се обучава на нещо, което в България, как ще реализира?! Въпреки техните разколебаващи съвети, той завършва НЛП при Д-р Ричард Бандлър и стартира собствен бизнес само с придобитите НЛП умения.

В момента, екипът на Алекс наброява 7 души. Освен това, той е искрата при стартирането на повече от 20 различни бизнеса – 16 от тях вече имат онлайн присъствие:

 1. http://alexpopovnlp.com/
 2. http://kursovepoangliiski.com/
 3. www.psychotherapybg.com
 4. http://www.psychozone-nlp.com/
 5. http://bojidartzendov.com/
 6. http://ivodimitrov.pro/
 7. http://ibonev.com/
 8. http://delicatessen.bg/
 9. http://kristtin.com/
 10. http://harbalieva.com/
 11. http://www.maria-nlptherapy.bravesites.com/
 12. https://svetlushall.wordpress.com/
 13. http://responsa.bg/trainings
 14. http://virtuoz.bg/
 15. http://nlptherapy.bg/
 16. http://psihoterapiq.com/
 17. https://papilon.bg/

и увеличаване печалбите на повече от 20 различни бизнеса (това са моите дългогодишни клиенти). Общата бройка на служителите в тези бизнеси надвишава 800 човека, а нарастването на печалбите е от 12.5% до 68 % годишно.

Алекс Попов е и гост на различни телевизионни предавания на теми, обхващащи личностно развитие, терапия и бизнес.

‘’Аз съм стартирал от НУЛАТА само с НЛП уменията и имам стабилност и растеж, дори в този труден момент на криза. Помогнал съм и помагам на над двадесет различни бизнеса да постигат стабилност и растеж. Вярвам, че мога да направя същото и за вас.’’

3. Тренингите на Алекс Попов са интерактивни. Това означава, че освен участие в ролевите игри, Вие ще имате възможност да задавате въпросите, които Ви вълнуват и да получавате конкретни, точни и ясни отговори.

И това не е всичко…

Избирайки да учите НЛП с Алекс Попов, Вие получавате гаранция за качество. Ако до края на Модул 3 не чувствате, че получавате нови, работещи НЛП начини на мислене и техники, с които да постигате всички свои цели по-бързо и лесно, ще ви възстановя инвестицията за обучението на 100%!

Този тренинг е за сериозни хора със сериозни намерения за израстване и развитие.

Ако това сте Вие – обадете се и запазете своето място на тренинга сега.

0895 47 33 46 – Кристиана Миткова (Aсистент)

Получете достъп до ‘Тайното Оръжие’ на мениджъри, продавачи и психолози на световно ниво.

Много от най-успешните собственици на бизнес и мениджъри в САЩ и Европа владеят НЛП.

Хората, в сферите на продажбите и преговорите, биха се разделили с всичките си пари, но не и с НЛП техниките си за въздействие, влияние и мотивация.

Терапевтите в цял свят търсят специализация като НЛП Практици, заради бързата и дълготрайна позитивна промяна, която НЛП им позволява да постигат за своите клиенти.

Обадете се и запазете своето място на тренинга сега.

0895 47 33 46 – Кристиана Миткова 

 Ето какво даде НЛП на нашите курсисти:

NB! Това не са картинки! Това са реални хора, с реални бизнеси.

Мария Донова (През 2006г. Мария Донова е номинирана за бизнес дама на годината.)

Професия: Мениджър и собственик на Агенция Дамакра

Фирмен сайт: www.damakra.com

“Искам да кажа, че като човек с богат житейски и професионален опит, с отдаденост и заетост в собствената си фирма Агенция Дамакра, все по-рядко някой или нещо могат да задържат вниманието ми.

Е, това се случи с Александър Попов, който успя пет съботи и недели от 10 до 18 часа да предизвика интереса ми и да обогати опита ми по отношение на възможността да съм успешна с лекота.

Той е човекът, който може да ви каже и покаже какво е NLP /нервно-лингвистично програмиране/, а аз Мария Донова само горещо ви препоръчвам присъствие на неговите обучения. Струва си.”

Тодор Тодоров

Професия: Управител на Строителна Компания ”Техностил 2001”

Фирмен сайт:www.technostil2001.com

“Е, ще попитате какво се случи ли… ами промени ми се живота, драги мои. Този човек, който винаги съм искал да бъда, нещата, които винаги съм искал да знам как стават, въпросите, на които съм търсил отговори тъй дълго време… е вече ЗНАМ.

Бизнесът вече има друго име – забавление. Бизнесът – това е НЛП в действие.”

Орлин Баев

Психолог-психотерапевт, специализирал в когнитивно поведенческа психотерапия, невро лингвистично програмиране (НЛП), хипноза и хипнотерапия, фокусиран в решения подход и позитивна психодинамична психотерапия.

Личен сайт: http://orlin.bravehost.com

“Научих, че НЛП се преподава на лидери и индуцира лидерски качества! Научих, че успехът и богатството са нормалното състояние на съзнанието! Научих много…”

Надя Станева

Професия: Директор екипи “Глобъл лайф” Застрахователен брокер

Фирмен сайт: http://www.gl-ins.com/

Какво за мен е НЛП?
“ВИСШИЯТ ПИЛОТАЖ В КОМУНИКАЦИЯТА!”

Миглена Димитрова

Професия: Адвокат

“НЛП е за всеки, за когото думите имат не само информационен смисъл.”Д-р Ренета Пенчева

Професия: Лекар-психотерапевт, специализирала Неорайхианска психотерапия, Невро-лингвистично програмиране /НЛП/, Бахов терапевт /Цветотерапия/

Личен сайт: www.psychotherapybg.com

“Ако трябва да опиша какво е НЛП максимално ясно, дефиницията ми би звучала така – нов начин на мислене, който ни помага да извлечем полза от всяка ситуация в живота си, да използваме потенциала си максимално ефективно и да подобрим качеството си на живот като цяло.”

Вълнуващото преживяване предстои…


Обадете се и запазете своето място на тренинга сега!

0895 47 33 46 – Кристиана Миткова 

Ще се радвам да се запознаем лично,

 

 

 

П.П. Уменията, които ще придобиете по време на този тренинг, ще Ви помогнат с лекота да постигнете успеха, за който мечтаете. С присъствието си на този тренинг, Вие си гарантирате израстване в личен и професионален план.

Обадете се и запазете своето място на тренинга сега.

0895 47 33 46 – Кристиана Миткова