fbpx

Курсистите за Алекс

Успешно завършили НЛП Практик

Ренета Пенчева

Професия: Лекар-психотерапевт, специализирала Неорайхианска психотерапия, Невро-лингвистично програмиране /НЛП/, Бахов терапевт /Цветотерапия/

Личен сайт: www.psychotherapybg.com

За мен НЛП се оказа голяма крачка напред в пътя ми към самата себе си и към другите. НЛП ми даде набор от принципи, поведенчески модели и техники, които ми позволяват да достигна по-бързо до личностно развитие и до по-добър самоконтрол. Научи ме да виждам нещата от различни гледни точки и да разрешавам проблеми с такава лекота и бързина, с каквато не съм очаквала, че е възможно. Убедих се в силата на въображението и в това, че можем да постигнем всичко, стига, разбира се, наистина го искаме. Сега се радвам на една по-добра и пълноценна комуникация, както в професионален, така и в личен план. И най-важното – след курса успях да реализирам една своя мечта, за която доскоро само говорех, но ми липсваше необходимата мотивация. Ако трябва да опиша какво е НЛП максимално ясно, дефиницията ми би звучала така – нов начин на мислене, който ни помага да извлечем полза от всяка ситуация в живота си, да използваме потенциала си максимално ефективно и да подобрим качеството си на живот като цяло.

Благодаря ти, Алекс, за всичко, на което ме научи, за подкрепата, която ми оказа, и за това, че ме срещна с толкова стойностни хора по време на курса.


Владислав Узунов

Професия: Ръководител Проекти – Вилмат Холдинг АД

НЛП е част от мен…

…да, така е. Подходих с недоверие, като към нещо ново и не добре познато, но пък на интуитивно ниво усещах, че НЛП не е поредния „спам“. И така станах част от отбора. Какво се оказа ли, ами оказа се, че НЛП винаги е било част от мен, само че една непозната част от мен. Всъщност една заключена част от мен, като една заключена стая, за чието съществуване човек дори не подозира, а и да подозира……. къде ли е ключа от вратата. Вече знам – при Александър Попов. И най – хубавото от всичко е, че „отключването“ на вратата на „НЛП стаята“ не е единственото ценно от този динамичен и определено мога да кажа различен курс, демонстрирането на техниките, за какво служи и как се използва дадения модел – безценно. Алекс дава познание, което разкрива неограничените възможности пред управлението и насочването по съзнателно избран път. Накратко НЛП и Алекс ви дават „шофьорска книжка“ по управление на себе си.

Виктория Йорданова

Образование:

Висше образование – Софийски университет

’’Св.Климент Охридски’’

Специалност: Социална Педагогика

НЛП тренингът с Алекс бе истинско преживяване за мен! Той е уникален човек и учител, който преподава по нестандартен, но много ефективен начин. Харесва ми, че НЛП дава възможност за избор- избор на това какъв искаш да бъдеш. Чрез НЛП можеш да преоткриваш себе си в една по-нова светлина, където ти си главният герой, избиращ сам ролята си в живот, където успехът е вече реалност. НЛП обучението дава умения, които се изплащат в пъти на този, който ги притежава. Защо трябва да живеем под възможностите си, като вместо това може да имаме големи мечти и едновременно с това да започнем от малкото.

Миглена Димитрова

Професия: Адвокат

Замисляли ли сте се, че щом от дума може да ви натежи, от дума може и да дойде облекчението, радостта?

Ние използваме думите не само, за да обменяме информация, но и да създаваме и обменяме емоции. Когато говорим за думи, които предизвикват емоции, обикновено хората се сещат най-напред за думи, от които ни боли. Онези думи, които окриляват, които имат специално значение за всеки един от нас – Любов, Творчество, Енергия, Успех, Споделяне, Съчувствие – са се пръснали като мъниста от гердан из ежедневието ни. Подмятаме ги в или извън контекст, но тяхното въздействие не се случва.

НЛП дава отговорът – Защо? Защо „Разбирам те” не ви носи усещането, че сте разбрани, защо „Обичам те” не ви кара да се чувствате обичани, защо „На прав път си” не ви окуражава… НЛП е знанието как да произнесеш думата и дали въобще да я произнасяш. НЛП ще ви даде знанието как всеки един от нас възприема света по свой си начин. Ще разберете, че няма лош и добър начин. Има просто начини на възприемане и това зависи от сетивността. Някои чуват по-добре отколкото виждат, други чувстват по-добре отколкото виждат и чуват… Ако вашата цел е да въздействате, НЛП ще ви даде знанието за тази различност. Ще научите симптомите, за да диагностицирате типа събеседник и така ще знаете как да разговаряте, че да бъдете разбрани.

НЛП практик обучението ми даде отговор на въпроса защо някои учат по-добре като четат сами, други – като им се прави интерактивна презентация, трети – като разиграват ситуации, четвърти – като слушат лекции на запис. За себе си разбрах към какъв подход да се придържам и да не си губя времето.

Препоръчвам НЛП на всеки, който се занимава с обучение – на преподаватели, учители, студенти, мениджъри, собственици, специалисти по човешки ресурси и подбор на персонал.

НЛП е за всеки, за когото думите имат не само информационен смисъл. НЛП е за всеки, който иска да внесе спокойствие и хармония в общуването.

Тодор Тодоров

Професия: Управител на Строителна Компания ”Техностил 2001”

Фирмен сайт:www.technostil2001.com

През един студен януарски дан , когато човек с моята професия философски поглежда навън и се радва на прекрасната зимна природа и се подготвя за поредната усилна и напрегната година , получавам е-майл с поредната покана за някакви си там курсове – „НЛП” . Боже мой , това пък какво е и не разбраха ли, че не е за мене, аз си имам толкова много работа, само съм им за тяхните курсове. Но понеже съм в приятно настроение, реших да се зачета и по нататък .

Я гледай ти – та това май ще се окаже нещо забавно , та там говорят за нещата, които винаги съм искал да знам и да се усъвършенствам още повече. ДА, ще се запиша и ще видим „Винаги можеш да научиш повече , никога по-малко” е казал Наполеон Хил/ това ми стана впоследствие и една от любимите фрази/.

Е, ще попитате какво се случи ли………ами промени ми се живота, драги мои. Този човек, който винаги съм искал да бъда, нещата, които винаги съм искал да знам как стават , въпросите, на които съм търсил отговори тъй дълго време … е вече ЗНАМ .

Бизнесът вече има друго име – забавление. Бизнесът – това е НЛП в действие.

Алекс, приятелю , с твоите познания и магията, която носиш и раздаваш така щедро на хората, ти възпламени ИСТИНАТА в мен. Откри пред мен всички тези нови хоризонти и огромните и безкрайни възможности, които НЛП предлага. Накара ме да погледна вътре в мен и да преоткрия така забравеното духовно начало. И така да можем заедно да направим това и за други хора.

Светът има нужда от теб, все така смело и с пламък раздавай НЛП и интуитивните познания.

04.09.2011г Управител ”Техностил 2001” ЕООД

Гр. София инж. Тодор Тодоров

Мария Донова

Професия: Мениджър и собственик на Агенция Дамакра

Фирмен сайт: www.damakra.com

Искам да кажа, че като човек с богат житейски и професионален опит, с отдаденост и заетост в собствената си фирма Агенция Дамакра, все по-рядко някой или нещо могат да задържат вниманието ми.

Е, това се случи с Александър Попов, който успя седем съботи и недели от 10 до 18 часа да предизвика интереса ми и да обогати опита ми по отношение на възможността да съм успешна с лекота.

 

Той е човекът, който може да ви каже и покаже какво е NLP /нервно-лингвистично програмиране/, а аз Мария Донова само горещо ви препоръчвам присъствие на неговите обучения. Струва си.

През 2006г. Мария Донова е номинирана за бизнес дама на годината.

Диян Дочев

Професия: Мениджър

Група фирми “Питон и Бертолд”

Фирмен сайт: www.piton.bg

При Алекс, мен и съпругата ми, ни заведе случайността.Но тъй като няма нищо случайно в това, което ни се случва, впоследствие се убедих, че не случайно сме се записали при него(действително излезе “готин”- като НЛП тренер).Аз винаги вярвам, че имам много добър късмет и поради тази причина постояно получавам доказателства.НЛП обученията с Алекс са едно от тези доказателства. Първия ден Алекс успя много бързо и неусетно за нас от “тълпа непознати” да ни превърне в “група приятели”,

независимо от факта, че почти всички от участниците бяха собственици на бизнес или мениджъри, тоест хора със своя гледна точка и самочувствие.Ние естествено, като българи – прагматици, на няколко пъти се опитвахме да “подхлъзнем” тренера с различни заплетени ситуации от нашата практика, но той винаги успяваше да вникне в същината на проблема и да ни “накара” сами да си предложим добри и успешни решения.

Поне за мене, Алекс успя, без да влиза в конфликт с никого от нас, да поднесе материала така, че все едно ние го преоткриваме на момента,дефинира много от нещата, които усещахме на подсъзнателно ниво.Друга полезност, която получихме, бе възможността да дискутираме казуси от собствените ни фирми и дейност ,от реални житейски ситуации, а не просто суха теория, която я има и в книгите.Значителният брой практически упражнения, които провеждахме, напрвиха по-разбираемо усвояването на теми като: свалянето на “модела” на събеседника,насочване на диалога чрез въпроси, хипнотичните техники и много други.Всичко това, до голяма степен вече помага в работата ни с нашите служители и клиенти.Показват го и отчетите с продажбите.Показва го и “заредената” атмосфера за работа, която имаме.

Мога смело да препоръчам НЛП курсовете на Александър Попов на колеги и на всеки, решил да види “нещата” през други очи,под друг ъгъл, да излезе от собственото си “умствено” село и да види, колко възможности има около всеки от нас.

И най-важното:

Какво е “криза” ?

Кой от нас я е виждал с очите си?

А кой я е пипвал или помирисвал?Или я е чул лично с ушите си?

Има ли някой, който като дете, да не е вярвал в “Баба Яга” ?

Сега, като големи, вярвате ли в баба Яга?

Не се ли замисляте, че “баба Яга” е приказен герой, измислен от родителите ни за да моделират определено поведение в нас?

Ами, ако и “Кризата” е “приказен герой”, измислен от …., за да моделира нещо в нас?

А “приказните герои” съществуват ли?

Може би съществуват докато не пораснем и не спрем да вярваме в тях?

Ами, ако в действителност, сега е най-доброто време за правене и започване на бизнес, а ние го проспим защото “има Криза”?

Преди НЛП тренингите не се бях замислял.

Ами вие?

Алекс, благодарим ти, че ни даде възможностите на НЛП-техниките, да огледаме нещата отвсякъде!

На тези, които чакат “кризата да свърши” и нищо не правят – приятен престой в “чакалнята”.

На всички вас, които гледате напред – Успех!

Искра Стефанова

Фирмен сайт: www.piton.bg

Професия: Зам.Управител на Бертолд България ЕООД. Мениджър по управление на човешки ресурси и ръководител на производствен отдел

Първата ни среща с Алекс, беше през лятото на 2010г. Със съпруга ми посетихме неговия семинар НЛП за интуицията.

До началото на семинара, не знаех какво е НЛП и честно казано влязох в залата на обучението с лека досада.Причината беше, че през 2010г. посетих много семинари и обучения, все за личностно израстване и напредък в кариерата, и вече чувствах как отегчението ми взема връх.След като обучението приключи, аз вече бях сигурна, че ако има продължение по темата, задължително ще присъствам. Едва дочаках да започне НЛП Практик. На двамата със съпруга ми ни костваше много да изминаваме всеки път по 700км. в двете посоки, но когато дойде краят на тренинга и двамата изпитахме съжаление, че свърши. Каква беше причината? Убедих се, че Алекс Попов НЕ Е обикновен, посредствен тренер – от онези, които ти вземат парите, поднасят ти своята гледна точка и ти навират в носа това, че ако не мислиш като тях, значи мислиш грешно. Алекс ме вдъхнови, показа ми как да изровя от същността си качества, за които дори не бях подозирала че имам. Разбрах как да бъда честна със себе си и да превръщам слабостите си в силни страни.Научи ме как да демонстрирам всичко това пред света- а аз това исках!

Алекс, ти притежаваш не само хипнотичен поглед,а и едно качество, което много малко хора имат- стремеж да извадиш на бял свят най-доброто у човека и да го научиш как винаги да взема решения “Печеля – Печелиш”.

За мен е чест, че си мой тренер и приятел. Благодаря ти!

Величко Викторов

Професия: Tactical Bayer with HP

В деня, в който завършвахме курса, Алекс ме попита какво е за мен НЛП. И ако някой, някъде пак ми зададе същия въпрос, ще отговоря по същия начин: За мен НЛП е най-краткият път към щастието и успеха .

А риторичният въпрос, който аз зададох на самия себе си, беше: „Защо този курс трябва да свършва?” В този ред на мисли, едно от първите неща, които научих от НЛП, е че човешкият мозък работи най-добре, когато човек се забавлява. Аз лично се забавлявах истински от първата до последната минута и по този начин научих много неща.

Наскоро чух един известен и успял телевизионен водещ да казва, че човек е успял, когато е здрав и е в мир със себе си. Подобни мисли е споделил и Морихей Уешиба(създател на японсото бойно изкусво и култура Айкидо), казвайки, че „Истинската победа е тази, над самия себе си”.

Напълно споделям тези мисли и мога да кажа, че чрез НЛП аз успях да намеря себе си и да заживея в мир със собственото си Аз, а когато човек постигне това, вярвам, а и е доказано, че той може да бъде успешен във всяка сфера на живота. Философията на НЛП, е че няма „МОГА” И „НЕ МОГА”, а „ИСКАМ” И „НЕ ИСКАМ”. Това, което Алекс ни научи, е да надделеем собственото си его и да тълкуваме думите и постъпките на заобикалящитте ни хора по най-правилния начин и така да постигаме това, което желаем.

По мое мнение НЛП е практична и неизчерпаема материя, събрала в себе си най-приложимите неща от класическата психология, които могат да се използват в различни области на дейност, като психотерапия, бизнес, обучение, работа с клиенти, социалните отношения и много други.

Също така се може да се научите как да тълкувате и навигирате собствените си емоции, да преодолявате колебанията и страховете си, които често пъти са спирачка към собственото ви щастие.

И не на последно място, това което спечелих от НЛП курса, са готините хора, които срещнах там. Успели и доказали се в различни сфери, за кратко време успяхме да изградим една приятна социална среда, в която се обучавахме, научихме много един от друг и най-вече се забавлавахме.

С благодарност към всички присъствали на НЛП Практик, випуск Декември 2010 и лично към Алекс Попов!

Бъдещи и настоящи НЛП практици, Дерзайте!

Всичко е постижимо!

Величко Викторов

Нина Стойчева

 

Професия: Психолог, Военен Психолог, Хипнотизатор и НЛП Практик

Личен сайт:http://www.psychozone-nlp.com/

Няма да ви описвам нещата, на които ще ви научи Алекс в системата на НЛП. Други вече са го направили.

Искам да кажа за това, което особено ме забавляваше по време на курса. Той ще ви покаже чистата и неподправена / по детски / експресия на чувствата си, отдавайки се безрезервно на идеята и да ви учи и да ви зареди с енергия. За мен последното беше особено важно. Моята “линия на времето” е доста дълга и аз имах нужда от това.

Никога не съм мислила за себе си, като човек с късмет, но напоследък ми се случва да ми казват: “вървиш си с късмета” или ” много ти върви “. Всъщност, знам че не е така, а че съм се научила да манипулирам разговора. И от това имах нужда, защото като един истински “овен” почти винаги съм била по-директна. Научих го на курса.

Алекс, виждам те след 20 години като българския Ричард Бандлър, но ти имаш нещо, което ти е дала природата, а той няма и това е “хипнотичния поглед”. Използвай го постоянно и непрекъснато. Продължавай със същия устрем, макар че живота понякога ще ти ожулва коленете.

И помни: “Скромността е качество, което краси тези, които нямат друго.”

Следвай пътя си!

Надя Станева

Професия: Директор екипи “Глобъл лайф” Застрахователен брокер.

Фирмен сайтhttp://www.gl-ins.com/

ВСИЧКИ се раждаме с еднакви потребности, но различно ги осмисляме.
ВСИЧКИ се раждаме с еднакви възможности за достоен и щастлив живот, но различно го реализираме.
ВСИЧКИ можем да постигнем каквото пожелаем, само трябва да ДЕЙСТВАМЕ.

Аз съм жена на 56 г.,умишлено не крия възрастта си.
По природа съм свободолюбива, винаги търсеща новото, различното, интересното и прагматичното.

Слава богу, от 20 години имаме възможност да се докоснем, ако не да изучим, много западни, източни и щатски школи. Жадно поглъщах информацията. Преди 10 г. започнах и направих успешен бизнес в Австрийски концерн. Там получих невероятни знания и умения! Имаме Бизнес Академия с прекрасни треньори! Оказа се, че на подсъзнателно ниво съм търсила точно това. И го намерих!

Точно в този момент, в който си мислех, че съм натрупала необходимите ми знания и умения, по интересен начин получих информация за предстоящо обучение по НЛП с тренер Алекс Попов.

Без колебание веднага се записах, въпреки ,че името на тренера нищо не ми говореше.
Какво ми даде това обучение? Синтезирано, ясно и категорично разшири знанията и уменията ми по комуникация. А защо е нужно това за всеки човек? Защото успехите в личния ни живот, значат успешна комуникация! Успехите в бизнеса, значат успешна бизнес комуникация! Ако успеем да овладеем и насочим правилно енергията и емоцията си спечелили сме битката!

Какво за мен е НЛП?
ВИСШИЯТ ПИЛОТАЖ НА КОМУНИКАЦИЯТА!

А колко леко и елегантно бе проведено това обучение от АЛЕКС ПОПОВ!
Изключително млад, образован и ерудиран човек, със страхотно чувство за хумор, умеещ да работи и управлява групи различни и непознати хора.
Амбициозен, енергичен, търсач на новото, прегръща предизвикателствата!
Браво, Алекс! Благодаря ти!

Алекс, не спирай да отдаваш знанията и уменията си. Изключително много хора имат нужда от тях. Защото тези хора заслужават да живеят по-успешно и щастливо.
Няма значение на каква възраст са.
За по-младите – колкото по-рано, толкова по-добре!
За хората в зряла възраст – по добре късно, отколкото никога!
Всеки заслужава най-доброто, само трябва да го пожелае и да действа!
Успех, Алекс!
Успех на всички, които желаят да живеят успешно, щастливо и достойно!

Галина Спасова

Професия: Преподавател

Личен сайт: http://kursovepoangliiski.com/

Преди да се запиша на курса НЛП практик, понятието невро-лингвистично програмиране не беше непознато за мен, но единствено, когато успях да изживея напълно това явление, за мен стана ясен донякъде неговият дълбок смисъл. НЛП не е просто куп техники, които можете да научите, за да станете по-успешни в работата си, бизнеса и личните си отношения. Не е дори терапия. НЛП е начин на живот!
За мен лично курсът за НЛП практик беше едно събуждане, едно докосване до същността на нещата, едно преоткриване на себе си, на околните и света. НЛП е въпросът, който винаги стига до верния отговор, а отговорът е винаги някъде в нас. НЛП е картината, която всеки може да нарисува и промени, както сам желае. НЛП е глътката въздух, която сами не сме си позволили да си поемем, а всъщност винаги ни е принадлежала. НЛП е разбиване на реалността по начин достъпен за всеки и според мен дори задължителен за всеки.

За Алекс мога да кажа, че е един уникален човек, отличен тренер и абсолютен пример за мен за това как да контролираш живота си и да работиш по него, а и да го накараш да работи за теб. Практически насоченият му подход на преподаване ми даде възможност да разбера и изживея всяко едно занимание по начин, който остави това знание дълбоко в съзнанието ми. Провокативен, искрен, забавен, понякога малко смахнат, но в добрия смисъл на думата, но винаги наясно с това, което се случва във всеки един момент, изключителен професионалист и винаги отворен за нови знания.
За групата искам да споделя, че за първи път в живота си толкова много и за такова кратко време успявам да се сближа с толкова хора наведнъж. Алекс, със помощта на НЛП ни помогна да станем едно голямо семейство, давайки ни възможност да съзрем огромния потенциал не само в себе си, но и в другия. Е, това, което открих в тези хора, ми даде не само много различни гледни точки, а ме накара да осъзная още веднъж, колко уникален е всеки един човек и ми вдъхна надежда.

На колегите ми НЛП практици пожелавам успешно завършване и на Мастър нивото, а на тези, които още се колебаят дали да се запишат на ниво Практик искам да кажа, че място за колебание няма!

Мария Петрова

Професия: Икономист

По определение НЛП е наука за начина на мислене, използването на думите като средство да подхранват или отнемат нашата увереност и разчупването на заучените модели на поведение. За мен това е жива наука за живота такъв какъвто е и такъв какъвто искам да бъде.

На тренинга се запознах не само с Алекс Попов и чудесните хора, които бяха мой колеги, а сега са мои приятели, но и с част от себе си. С тази част, която винаги е в нас, но се страхуваме да открием, за да не изглеждаме странни и различни. А какво по-хубаво от това да си различен от общоприетия модел. Нали това си ти в твоята цялост!

Веднъж един мъдър човек ми каза, че ако имаш диамант, трябва да го шлифоваш. Аз притежавам своя диамант и започнах да го шлифовам и полирам с техниките на НЛП.

Знам, че всеки човек е скъпоценен камък, който очаква своя ювелир да го шлифова и полира с истинската любов на майстора. А ювелирът си самият ти. НЛП дава способа и средствата да го направиш по най-добрия начин за теб. Помага ти да осъзнаеш и използваш всички знания и възможности на брилянтния си ум, за да бъдеш полезен на себе си и другите.

Курсът НЛП-Практик те учи да бъдеш едновременно креативен и практичен, разумен и безразсъден, магнетичен и социално адаптиран към всяка житейска ситуация, повишавайки твоята емоционална интелигентност. НЛП е психология и още нещо. Помага ти не просто да осъзнаеш проблема, а да намериш бързо и лесно решението. Обръща фокусът от недостатъците към качествата, които можеш да развиеш и подобриш. А недостатък ли е недостатъкът? Ами ето, че не – това е предимство, което трябва да се използва по разумен начин, за да работи за теб.

Д-р Ричард Брандлън, създателят на НЛП, определя като най-важно да се дава свобода на хората. Да бъдеш свободен да изразяваш себе си в синхрон с хората около теб, които също са свободни да приемат или отхвърлят решението ти без да се стига до конфликт, е висша форма на осъзната комуникация.

По време и след курса подобрих уменията си за общуване със семейството, приятелите и колегите си по един естествен и по-пълноценен начин.

Александър Попов е сертифициран тренер, ученик на самия Ричард Брандлър. Води курса с желание, добро настроение и ентусиазъм на човек, който иска да научи и предаде знания и умения, полезни не само сега, но и за в бъдеще.

НЛП е революция в начина на мислене на съвременните хора. Това не е суха терминология, а вдъхновена от самите нас магия за общуване както със себе си, така и с обществото.


Татяна Илиева

Професия: Software engeneer, CSC Bulgaria

Вярвам, че нашата собствена реалност е резултат от нашите убеждения т.е. нашите най-устойчиви мисли.
Вярвам, че създаването на правилно вътрешно състояние е ключ към успеха.
Вярвам, че всеки от нас е на една мисъл разстояние от своя личен успех.

След курса по НЛП мисля, че сме близо до създаването на свят от автентични хора, дълбоко свързани със своя вътрешен свят, верни на своята вътрешна система за напътствие, открили себе си и щастливи да бъдат себе си, па макар и да не изглеждат съвършени.

За мен курса по НЛП, срещата ми с Алекс Попов е сбъдната мечта.
Интересите ми в областта на психологията ме отведоха в един момент до НЛП и започнах да чета книги за НЛП.
Но това е достатъчно за начално запознаване и създаване на някакви очаквания, но не и за развитие на практически умения.
Алекс е уникален човек и тренер. Това, което усетих много силно е неговата изключителна отдаденост към НЛП,
неговото желание да помогне на всеки един от нас да се свърже със себе си и да открие своя уникален път към щастието.
Най- ценното е атмосферата на съпричастност, уважение и хумор от най-висока класа, която ви съпътства всеки път.

Самия Алекс е чудесен пример за самоизградил се човек, владеещ умението да бъде успешен в реалния живот.
За мен той е вдъхновение! Аз мисля, че преди 10 години, когато все още се чудех кога ще срещна своя водач (ГУРУ),
със сигурност щях да реша, че Алекс е този човек.
И сега когато, се чувствам прекрасно и вярвам, че аз съм собствения си водач удоволствието от срещата ми с Алекс е изключително.
Неописуемо вълнуващо е да погледнеш и да видиш себе си във някой друг и да изпиташ огромно уважение и респект към него и неговите постижения.
Косвено това означава да изпиташ същото уважение и респект към себе си.
Със сигурност ще се запиша в следващото Master ниво.
Любопитна съм с какво още може да ни изненада Алекс Попов.

Димитър Русев

Съосновател и Управител на „МЕДИА ММ” ЕООД с екип от 20 професионалисти– фирма за Реклама и медиа-консулт, член на Съвета на Директорите на „ГРИЙН МЕДИЯ ИНТЕРНЕШЪНЪЛ” АД ( обединение от пет фирми с общ персонал над 85 човека).Над 10 години опит в управление, подбор и обучение на кадри. Димитър Русев заедно със своят екип успява да проведе средно по 6000 интервюта годишно. Професионален Коуч и Ментор.

Личен сайт: http://www.bgguru.com/

Повече от десет години активно се занимавам с Коучинг и Менторство насочено към успешно изграждане на хармонични личности в бизнеса и обществото.

За НЛП научих преди няколко години и мислех, че прочетеното ми дава ясна представа за това какво е то и как работи.
На този курс обаче разбрах, че всеки човек разполага с мистични способности, с помощта на които може да открие по какъв начин неговото мислене сътворява реалността, в която се намира, а също така как променяйки начина си на мислене е възможно да повиши нивото на своето съзнание постигайки един по-щастлив, изпълнен с успех и удовлетворение живот.
Благодарение на уникалният подход приложен професионално от тренера Алекс Попов аз не само научих ценни знания и техники, а получих отговори на много свои вътрешни търсения, които дълго време се опитвах безуспешно да открия сам.

С твърда увереност мога за кажа на всеки, който иска да направи най-доброто за себе си и не знае как, че НЛП курса е правилният начин, а Алекс Попов е правилният специалист.
А ако искате да получите НЛП способности комбинирани с НЛП преживявания – натиснете бутонът за записване и направете своя печеливш ход!!!

Orlin BaevОрлин Баев

Психолог-психотерапевт, специализирал в когнитивно поведенческа психотерапия, невро лингвистично програмиране (НЛП), хипноза и хипнотерапия, фокусиран в решения подход и позитивна психодинамична психотерапия.

Личен сайт: http://orlin.bravehost.com

На обучението по НЛП – практик научих:

– Как се завладява вниманието на група и се ръководи с харизма, ентусиазъм, такт и много естественост и заряд
– Милтън модела, позволяващ свободен филинг от слушателя
– Мета модела, неутрализиращ когнитивните изкривявания
– Рефрейминга във вербален и визуален вид
– Рапорт (синхрон), калибриране и повеждане
– Репрезентативни системи и субмодалности
– Зрителни движения и установяване основната модалност – зрителна, аудиална, кинестетична, рационална
– Метафори, притчи, приказки, истории и харизматичен начин на разказването им
– Тоте модела – test, operate, test, exit or change and again test, operate, test…
– Swish pattern (замах)
– Визуално сливане
– Линия на времето – психодраматична и хипнотична работа с нея
– Прогресивна мускулна релаксация
– Утилизиране на дистракторите
– Индуциране на транс и поддържане на транса
– Хипнотичен глас
– Техники за въвеждане в транс
– Теория на НЛП – метапрограми, филтър, карта, съзнание и подсъзнание, център и центриране и т.н.
– Работа с фобии – техники
– Брейн сторминг
– Свобода от рамките и доверяване на интуицията
– Интуиция – събуждане и поддържане
– E – prime модела
– Котви (обуславяне, кондициониране) – телесни, зрителни, слухови и др.
– Визуализации
– Целеполагане и фокус в решения
– базисни убеждения и промяната им, чупене (трансформация) на маладаптивни модели
– Много, много други техники, похвати и теория на НЛП

На този курс научих, че всичко е възможно! Че сами сме творци на съдбата си и всичко може да бъде променено с въображение и воля, дори невронните пътечки и реакции в мозъка! Научих, че въображението е мощна сила, която повдига ‘планини” от трудности и ги трансформира в радостни възможности за сила! Научих,че от мисленето ни зависи чувстването и поведението ни и ръководейки мисълта и въображението си умело, ние сме способни на всичко, без ограничения! Научих, че щастието, спокойствието, самоуверената сигурност и удовлетворението са въпрос на личен избор и умение да ги постигнеш! Научих, че е нормално да грешиш и да бъдеш несъвършен, защото само така внасяш богатството си в този свят, учиш се и вървиш напред! Научих, че най-важното в НЛП, а и в живота е живата практика и въплътените в дела когниции! Научих, че НЛП се преподава на лидери и индуцира лидерски качества! научих, че успехът и богатството са нормалното състояние на съзнанието! Научих много…

Благодаря на Алекс Попов за цялото търпение, влагане, толерантност и приятелско отношение!”

Ley HalilovaЛейля Халилова

Професия: Мениджър

Какво ви даде обучението по НЛП Практик изкарано при нас?

НЛП ми даде нов начин на мислене, което доведе със себе си и един нов свят. Не преувеличавам! Първо усетих, че започвам да се променям, а после някак се промени и светът около мен, почти магически. А хубавото беше, че магът бях Аз!

С малко хумор ще кажа, че НЛП е като онези очила, за които всички мечтаят, които като си ги сложиш виждаш човека отсреща гол J Колкото и странно да звучи е истина, само дето в случая става въпрос за това да видиш човека отсреща как мисли, как подрежда информацията в главата си, как действа, някой ще каже ясновидски и пророчески. НЛП ти дава точно тези „ясновидски” методи и техники с помощта на които успяваш да дадеш на отсрещната страна това, което наистина желае, както и да получиш същото.

Какво по – хубаво от това да можеш да мечтаеш, да си представяш бъдещето си но в същото време и да си сбъдваш мечтите, да се чувстваш свободен от милионите въпроси нахлуващи безспирно в главата ти, да откриваш неподозираните си ресурси, да действаш с много повече желание и хъс, да си доволен и да можеш да се радваш на живота такъв какъвто е сега, за в бъдеще и завинаги?! Още повече – да направиш хората около теб щастливи и в личния си живот и в бизнеса, сега, за в бъдеще и завинаги?!

Внимание! Светът е голям и щастието, за което НЛП ти отваря очите, дебне отвсякъде!

Прочетете личните впечатления на мениджъри, управители и собственици на бизнес от нашите НЛП тренинги ориентирани към бизнеса – натиснете тук.

Випуск Март 2012

Випуск Декември 2011

Випуск Май 2011

Випуск Декември 2010


Випуск Май 2010

На купона организиран по случай успешната сертификация…

Випуск Януари 2010

GalqIskraKirilLeylaMagiMaqMishoOrlinStefiIliqna