fbpx

Наводнение от Нови Клиенти

AlexPopovNLPnovi klienti,poveche novi klienti,obuchenie,bulgaria.sofia4

Ако искате да привлечете повече нови клиенти, отколкото може да обслужите, това писмо ще ви покаже как…

Принципите, които предстои да разкрия могат да бъдат използвани от собственици на малък и среден бизнес …

… мениджъри онлайн маркетинг и реклама …

… професионални продавачи, които работят на % от продажбите …

… собственици на МЛМ бизнес, които искат да изграждат своите мрежи по-бързо, лесно и успешно …

… всеки, който иска да работи за себе си, само с компютъра си, откъдето си поиска, и да се възползва от невероятните възможности за печалби, които Интернет предлага в момента.

“За да увеличите печалбите си и да задминете конкуренцията, просто трябва да привлечете повече нови клиенти и да ги убедите да купят вашия продукт или услуга.”

Но, разбира се, това е по-лесно да се каже, отколкото да се направи.

Въпреки това, от 2010 година насам аз използвам изтънчена, нова система, която ми помага да постигам именно това – повече нови клиенти, отколкото мога да обслужа.

И днес съм готов да я споделя с вас.

Но преди да го направя, малко история:

Първата фаза на пазара настъпи, когато в България дойде така нареченият капитализъм.

Тогава имаше много желаещи да купуват и шепа търговци, които имаха какво да продават.

Тогава продуктите и услугите сами се продаваха.

Но тези времена са безвъзвратно отминали…

Втората фаза на пазара настъпи скоро след това, когато започнаха да се появяват фирми, които дублираха вече предлаганите на пазара продукти и услуги.

От този момент нататък, вече беше практически невъзможно продуктите и услугите да се продават сами.

В тази втора фаза на пазара значението на търговеца значително нарасна, защото именно той беше този, който или прогонваше клиента или го убеждаваше да купи съответния продукт или услуга.AlexPopov,prodajbi,treta faza,nlp,bulgaria,obuchenie,poveche klienti,kak da privlechem poveche klienti

Но днес сме във съвсем различната трета фаза на пазара…

Това е фазата на Интернет. В тази фаза, клиентът не разчита да получи своята информация само и единствено от вече добре обучения търговец. В тази фаза клиентът прави своето проучване и избор – до голяма степен – по Интернет.

Затова, ако искате вашия бизнес днес и занапред да бъде на върха на вълната, са ви необходими новите – съвременни – инструменти за убеждаване на клиента.

Инструментите, с които убеждавате клиента да купи от вас, когато разглежда вашия сайт докато “се рови в Интернет” ..

Хубавото е, че няма нужда да откривате топлата вода. Защото успешните бизнеси в Европа и САЩ са разработили изтънчена система за убеждаване точно на клиентите, които се “ровят и проучват в Интернет”.

Да си призная, отне ми повече от шест години и хиляди левове инвестиция, за да получа достъп до тази нова система, да я проверя на практика на българския пазар и да я ‘настроя’ да работи еднакво добре за различни продукти и услуги.

Тази нова система до момента няма еквивалент на българския пазар.

(Освен на вашия сайт, можете да използвате тази нова система, когато изграждате своите Google и Facebook реклами, когато пишете постовете на вашата Facebook страница, както и когато подготвяте своите промоционални имейли.)

С нея печелившо продавам (за себе си и за моите клиенти):

 • Банкови услуги
 • Web Design – в Англия
 • Счетоводни услуги
 • GPS проследяване
 • Електронни книги – в САЩ
 • Тренинги по Невро-Лингвистично Програмиране
 • Курсове по Английски език
 • Шоколадови бонбони
 • Хранителни добавки
 • Козметика
 • Ръчно изработени бижута и накити

За да не помислите, че си съчинявам, ще ви покажа текстовете – изградени на принципите на тази нова система – довели да повишение на продажбите на съответните бизнеси от 30.5% до 276.8%  до момента. И продължаваме да повишаваме продажбите.

И днес съм готов  да разкрия принципите на тази печеливша нова система, на избрана група бизнеси, в специално ново обучение, което нарекох ‘Наводнение от Нови Клиенти’.

Казвам избрана група бизнеси, по две причини:

Първо, тази система работи изключително успешно за бизнеси, които имат онлайн присъствие.

Ако нямате уебсайт и нямате намерение да имате – тази система няма да работи за вас.

Важно! Когато говоря за уебсайт няма предвид скъп сложен сайт, защото не сайтът, а информацията на сайта продава вашия продукт или услуга. Затова ще ви покажа почти безплатната платформа за създаване на уебсайтове, която лично аз ползвам и която препоръчвам на моите клиенти.

Но ако вие имате или искате да имате по-сложен сайт с много функционалности, разбира се, тази нова система ще работи еднакво добре и за вас.

Второ, защото когато човек привлича повече от достатъчно нови клиенти може да си позволи да избира с кого да работи.

Затова, ако имате онлайн присъствие и искате да привличате повече нови клиенти, отколкото можете да обслужите… да избирате да работите с най-добрите клиенти… да развивате и разраствате вашия бизнес… и да предлагате възможно най-качествения продукт или услуга…

Ето тайните, които ще споделя с вас:

 • Как да превърнете информацията на вашия сайт във въздействащо послание, което да докосне тънките струни на вашите клиенти и неустоимо да ги “съблазни” да ви се обадят или директно да купят от през вашия сайт
 • Как да “влезнете” в мислите на вашите клиенти; да разберете за какво наистина копнеят и да знаете кои аргументи ще имат най-силно въздействие върху тях
 • Как да промените само едно изречение на вашия сайт и да предизвикате скок в продажбите до 307% (на място на екрана ще ви покажа източника на тази информация и изречението довело до този невероятен резултат.)
 • Каква проверена структура да следвате, когато изграждате вашето въздействащо послание. (Просто следвайте тези 5 лесни стъпки и въздействащите послания на вашия сайт практически сами ще се пишат)
 • Как и колко емоция да влеете във вашето въздействащо послание – за да разпалите желанието в клиента да купи от вас
 • Колко точно да бъдат вашите логически аргументи и
 • Как да накарате вашите клиенти да ви се доверят – без да умират от скука, докато четат информацията на вашия сайт

Както вероятно сте чували: “Повечето хора купуват емоционално и след това логически рационализират покупката пред себе си и пред своите близки и приятели.”

НО ТОВА НЕ ВИНАГИ Е ВЯРНО!

Защото при различните продукти и услуги съотношението между емоция и логика може да бъде съвършено различно.

В обучението ще ви покажа как да разберете точното съотношение конкретно за вашия продукт или услуга.

Това ще ви спести време, главоблъскане и вадене на очи от писане на безполезни текстове на вашия сайт.

Освен това ще ви спести пари, които иначе вероятно ще загубите в онлайн реклама, която носи слаб или никакъв резултат.

“Но по-важното е, че правилното съотношение между емоция и логика на вашия сайт ще увеличи вашите печалби!”

И това е само началото на това, което предстои да научите…

 • Как вашето предложение да се “забие” в съзнанието на вашите клиенти и неустоимо да ги кара да купят от вас.

Тук ще ви покажа как да изграждате своите въздействащи оферти ПЛЮС…

 • Как да поискате и да получите възможно най-високата цена за това, което предлагате.

Така няма да работите с най-ниското ниво клиенти за жълти стотинки, а ще привличате и ще работите само с най-добрите, платежоспособни клиенти, които купуват по качество, а не по цена!

 • Как без никакви съпротиви да “придвижите” клиента от позицията на скептик в позицията на купувач
 • Каква система от елементарни стъпки да следвате, за да продавате успешно и на 3те типа клиенти онлайн.

При повечето бизнеси интересът към предлагания продукт или услуга с времето намалява защото – без да го знаят – посланията на тези бизнеси привличат само един, максимум два от трите типа клиенти онлайн. В обучението ще ви покажа как вашите въздействащи послания да привличат и трите типа клиенти.

Дори само това да приложите във вашия бизнес, вие вероятно ще увеличите продажбите с поне 30%.

 • Какво НИКОГА да не правите когато изграждате вашите въздействащи послания – защото то предизвиква вашите клиенти да се отдръпнат в погнуса
 • Кои СЕДЕМ принципа ВИНАГИ да използвате – за да увеличите въздействието на вашите въздействащи послания с поне 120% (аз използвам тези седем принципа в почти всички мои послания)

И това съвсем не е всичко, което предстои да научите…

Защото на място в обучението отделям персонално време и внимание на всеки един от курсистите и показвам как най-точно да приложите всеки един от принципите във вашия бизнес, за да постигнете максимално увеличение на своите печалби.

Точно заради това местата в това елитно обучението са максимум 8. (Както вече споменах, за мен е важно качеството – не количеството.)

 • Как да използвате закодираните в човешкото ДНК механизми на възприятие, за да канализирате желанията, нуждите, стремежите и дори мечтите на вашите клиенти и неустоимо да ги “запоите” за вашия продукт или услуга
 • Как да “заключите” съзнанието на клиента така, че да не бъде спокоен, докато не купи от вас.

Учен от Харвард открива, че мозъкът на човек работи по алгоритми, които ако бъдат подредени по определен “необичаен” начин предизвикват нетърпимо желание в клиента да купи от вас. (Забавното е, че това може да се използва и в личен план за привличане на желания партньор.)

Както и да е.

Нямам достатъчно време да изброя всичко, което предстои да разкрия в това обучение.

Затова ако сериозно искате да привлечете повече клиенти, отколкото можете да обслужите и да постигнете печалбите, които заслужавате, за да разраснете своя бизнес и да изградите живота си такъв какъвто си го представяте, присъствието ви на това обучение ще бъде една от най-добрите инвестиции, които някога сте правили.

Но държа да ви предупредя:

Самата материя и това, че ще показвам успешни и неуспешни текстове на екрана пред вас – е малко или много изморително. Така че, ако идвате, за да се забавлявате – по-добре не се записвайте на това обучение.

Освен това, в обучението ще говорим за мощно въздействие и влияние онлайн и офлайн. Така че, ако смятате, че продавач е мръсна дума или че да продаваш е нещо зло – не се записвайте на това обучение.

Също така, ако таксата от 298 лв. ще натежи прекалено много на вашия бюджет – по-добре не се записвайте на това обучение.

За всички останали:

Цената е: 298 лв. без ддс (в цената са включени материалите и примери от практиката, които са донесли сериозни печалби за мен и мои клиенти)

Мястото на провеждане е: Обучението се провежда онлайн в рамките на 3 астрономически часа (180 минути), разделени в 2 Модула всеки от по час и половина (90 минути).

Обучението се провежда по скайп, за да мога да ви споделя моя екран и да ви разкривам всеки един принцип и техника и да ви ги показвам в съответните печеливши примери от практиката.

Големината на групата е: 8 курсисти максимум

Датата на провеждане еПоради натоварения график, все още нямаме определена дата за това обучение за 2019г.

Ако прецените да се свържете с мен, моля позвънете на моята асистентка Кристиана Миткова – 0895 47 33 46. Тя ще ми предаде вашите контакти и аз ще се свържа с вас в рамките на деня.

Успехи и усмивки,

Алекс Попов

 Alex-Popov