fbpx

Тайната на успешните продажби…

Здравейте НЛП Приятели,

Днес ще ви разкажа нещо елементарно и в същото време изключително силно. Това е една от тези техники, които всички си мислят, че знаят, а едва 1 – 2 % от хората, всъщност я могат и прилагат на практика…

Harmony

Лично според мен, това е в основата на успешната продажба.

Когато клиентът ни говори, когато клиентът ни дава възражения, когато клиентът ни задава въпроси – всъщност какво ни пита?!

Много хора, в желанието си да направят продажбата, са зациклили в своята си глава и си мислят своите си мисли, и преживяват своите си страхове…

” Този клиента изглежда труден… Май няма да се справя… Ох, дано не ме попита това… Сега как да му обясня това… Абе този тъп ли е?! ” и т.н.

Всъщност, докато ние сме в собствената си глава и преживяваме своя вътрешен диалог, своите страхове и притеснения, ние просто няма как да чуем клиента и да чуем неговите страхове и неговите притеснения, и неговите стремежи, и неговите мечти…

Та, ето я и тайната – явно блещеща се в лицето на всеки един от нас (по много пъти на ден) – просто ние не сме се научили да обръщаме внимание и да забелязваме какво наистина се случва. Просто ние не сме се научили наистина да слушаме и да чуваме какво иска да ни каже клиентът.

Защото, ако не дай си боже чуем, всъщност бихме могли да го успокоим, да отговорим подобаващо на неговите нужди, да му покажем как нашият продукт ще реши неговия проблем и ще му помогне да осъществи своята цел или мечта.

Това може да се случи – ако всъщност – слушаме и наблюдаваме. Това може да стане на едно още по-високо ниво – ако знаем какво конкретно да слушаме и какво конкретно да наблюдаваме, за да работим с информацията, която ни дава клиентът и да използваме същата тази информация, за да му продадем.

Тайната е да се научим да слушаме и да се научим да чуваме! Да се научим да гледаме и да се научим да виждаме!

Научите ли се да използвате тази тайна, просто няма как да не постигнете повече успех, щастие и хармония, не само във вашите продажби с клиентите ви, ами и в личен план.

Чувайте хората и им помагайте да получат това, което искат, и така те ще ви дадат парите си с желание и ще ви бъдат благодарни.

Продажбата не е война – продажбата е хармония!

Алекс Попов

Alex-Popov

 

 

 

 

П.П. Ако искате да усвоите продажбата на едно наистина виртуозно ниво, можете да се включите в предстоящия във Варна тренинг по Психологически Продажби, където ще ви разкрия тайните на продажбата, които съм събирал и прилагал на практика през последните 13 години. Техники, които работят днес повече и по-добре от когато и да е било преди (хората днес имат доста проблеми и наистина искат някой да ги чуе и да им помогне да ги решат). Вие можете да бъдете този някой днес, сега.

Запазете своето място на тренинга на тел: 0895 47 33 46 – Криси

Или вижте всичко, което ще покрием в този невероятно ценен тренинг + какво казват хора като вас, след като са го изкарали тук: http://alexpopovnlp.com/nlp-treningi/psihologitcheski-prodazhbi/