fbpx

Още отзиви от НЛП Мастер Практик

Bojidar Tzendov Божидар Цендов

Професия: Консултант Човешко Развитие, специализирал НЛП Мастер, Хюман Дизайн, Системни и Фамилни Констелации, Подбор На Персонал

Фирмен Сайтhttp://www.bojidartzendov.com/

Винаги се стремя да осигуря най-доброто за моите клиенти.

Това означава, че трябва да осигуря на себе си най-добрите ресурси и среда за обучение.

Алекс Попов ми предложи най-доброто от ресурсите – себе си, също и среда за обучение, в която да мога да се видя и почувствам наистина получаващ задълбочени знания.

НЛП Мастер ми помогна да усъвършенствам своите знания в НЛП, да погледна на света по още един творчески и плодотворен начин, да чувам по-добре самия себе си, да се доверя на чувствата си, че мога да променям себе си, за да вкуся удовлетворението от заобикалящия ме свят.

Това е знание, необходимо не само за получаване на професионален напредък, но и носещо лично удовлетворение.

Алекс Попов бе усмихнатият и стимулиращ тренер, който всеки би искал да има, за да създаде условията за най-ефективно възприемане на знанията.

Радостта от получаването на нови знания има своите измерения и аз видях, че с екипа на Алекс Попов тези измерения са от най-високо ниво.

Bojidar Tzendov - NLP Master Practitioner

Miglena Dimitrova

М. Димитрова  

Професия: Адвокат

Последната степен (Мастер) в обучението по НЛП, което проведе Алекс Попов за мен беше неочаквана възможност да срещна силни, интересни, търсещи и успяващи хора.

Ако сте готови да предизвикате себе си, ако сте готови да свалите маските си и да кажете пред непознати до вчера хора колко тревожност има зад собствения ви успех, колко гняв, конфликти, обърквания и болежки носите…

Ако НАИСТИНА искате да знаете как Вие самите дефинирате Успеха, Израстването, Смисъла, Любовта… и да разберете как точно тази Ваша, лична дефиниция е семето, заявката за случващото Ви се…

Отговаряте ли с „ДА, ИСКАМ” на това, което първата Мастер НЛП група на Алекс Попов преживяхме? – Супер! Значи може Вие, четящият ни непознат, да станете част от това щуро, свободно да бъде себе си СЕМЕЙСТВО.

Бъдете сигурен/-на, че Алекс ще Ви избере по начин, по който Вие няма да разберете това. Цената на обучението е най-малкото „изпитание”. Не всеки може да премине останалите изпитания обаче. Ще разберете защо!

В НЛП обучението ще се научите да задавате най-точния въпрос. И ще сте в „горещата зона” на най-полезния отговор. Който пита, нещо знае. Нали?

Аз лично съм любопитна и нетърпелива да ви видя вас следващите – преминали НЛП обучението – събудени, живеещи живота си хора със знанието, провокацията и красотата на това знание.

NLP Master Practitioner