fbpx

Една осъществена мечта…

Тогава бях на ​22 и вече бях започнал съзнателно да търся своя път в живота. Преминавайки през музика, преподаване на английски, продажба на сървъри и уеб дизайн по телефона, продажба на банкови и застрахователни услуги…

Във вените ми кипеше страст за постижения и в същото време ме беше страх да направя много от нещата, които ще ме отведат до успеха.

В някои сфери се чувствах доста блокирал и наистина не знаех как да се освободя от притеснението, от сковаващия ме страх да убеждавам непознати да ми се доверят и да изберат мен и продукта, който тогава предлагах.

Вече бях чел много по темата за продажбите и лидерството. Дори бях изкарал няколко обучения, но сблъсъкът с реалния живот и реалната среща с клиента, все още предизвикваше чувство на страх и неувереност.

Тогава, в един международен форум на много успешни професионални продавачи, след като бях прочел техни похвали за реализирани продажби на стойности, които караха главата ми да се завърти, се осмелих да попитам – как по дяволите се става толкова успешен???

След около седмица, един от тези професионални продавачи звезди, благоволи да ми отговори, че ако вече съм запознат и имам опит в продажбите и съм изкарал стандартните курсове по продажби и лидерство, ако искам да изскоча на следващото ниво, е важно да усвоя НЛП и то по модела на Ричард Бандлър.

По онова време нямаше нищо преведено от Ричард Бандлър и ми се наложи да търся и да купувам материали на английски. В началото ми беше малко смешно, защото не виждах нищо конкретно в това, което Ричард беше написал, относно продажбите и лидерството, но понеже бях дал пари и понеже буквално се смеех на всеки параграф, продължих  да чета…

Помня, че беше около две седмици след като бях приключил с Ричард Бандлър и неговото НЛП, когато бях на среща с клиент и си спомням как с учудване направих нещо, от което винаги ме е било страх, но което ми помогна да постигна неочаквано лесно целта си. След като това се случи, аз се замислих “Откъде по дяволите ми дойте този кураж и тази идея да постъпя толкова необичайно?! ”

И понеже нямаше откъде другаде да е, го отдадох на това, което последно бях чел. Това ме накара да се върна и да прочета всичко наново. Отново и отново и незнайно как започнах с все по-голяма лекота да постигам своите цели…

Само ако можех да разбера и как го правех, защото книгата явно ми въздействаше, но аз не знаех как точно се случваше това. Две години по-късно и след къртовски труд (работех на три места, седем дни в седмицата и на вечер ми се падаше да спя по 5 – 6 часа) най-сетне успях да реализирам своята мечта.

Записах се на НЛП Практик, ръководен и преподаван лично от Ричард Бандлър (Д-р Ричард Бандлър – както разбрах в последствие). Това беше моята мечта – да разбера как този човек успя да ми въздейства толкова силно от разстояние, дори без да ме е виждал?!

Моите родители (и особено майка ми), казаха, че съм луд да си дам всичките си спестявания, за нещо, което в България как ще се реализира. А това бяха 10 000 лв., които дадох, за да отида в Англия и да се уча под ръководството на Д-р Ричард Балдър. Но аз просто бях убеден, обсебен от идеята, че искам да разбера как този човек прави това, което прави.

Dr. Richard Bandler - Certifies - Alexander Popov as NLP Trainer

Сега, осем години по-късно, само мога да кажа, че това беше най-доброто решение, което съм взимал в живота си и тази моя стъпка, ме отведе по едни невероятен, магичен път, който ми помогна да продължавам да осъществявам мечтите си и до днес.

Незнам за какво мечтаете вие, но знам, че мога да ви помогна да усвоите всичко, което Д-р Ричард Бандлър сподели с мен. Освен това, ще се възползвате наготово от опита, който натрупах от тогава до днес, за да можете и вие да постигате своите цели и да осъществявате своите мечти ежедневно. Цената, която аз платих, за да усвоя уменията на Д-р Ричард Бандлър, беше 10 000 лв. (да, това са десет хиляди лева, защото обучението беше в Англия и там цените са други). Но вие имате невероятната възможност да усвоите същите тези умения, без да ви се налага да пътувате до Англия и то на стойност по-малко от една пета от това, което платих аз.

Важно е да знаете, че аз съм международно лицензиран да водя това обучение и че сертификатът, който ще получите, не се издава от мен в България, а се издава от Д-р Ричард Бандлър в неговия институт в САЩ. Този сертификат е с истинска международна акредитация и ви дава възможност да практикувате НЛП съвсем легално в цял свят.

Ако сте сериозни към себе си и сте готови да се присъедините към едно невероятно приключение в дебрите на човешката психика, за да откриете пълния потенциал на своето подсъзнание и да отприщите невероятните възможности, които могат да бъдат на ваше разположение във всеки един момент, то МОМЕНТЪТ Е СЕГА. Вижте повече за НЛП Практик и запазете своето място тук: http://alexpopovnlp.com/nlp-treningi/nlp-practitioner/

или направо се обадете и запазете своето място:
0895 47 33 46 – Кристиана Миткова

Никой не може да го направи вместо вас. И никой няма да го направи за вас – освен вие самите.

Обадете се сега: 0895 47 33 46 – Кристиана Миткова

Желая ви много успехи по вашия път!

Алекс Попов

Alex-Popov

 

 

 

 

П.П. От теб зависи кой път ще избереш…