Какво казват Кристина и Георги за НЛП Практик с Алекс Попов?

Гледайте мненията на Кристина Колева – Магистър Психолог и управител на собствен бизнес – рибен ресторант Златна Рибка – в град Пловдив и Георги Божиков специалист директни продажби на системи за екологично почистване в град София.

Кристина Колева е умел психолог и невероятен стратег в изграждането на своя бизнес и аз съм и благодарен за високата оценка на проведения от мен НЛП Практик.

Георги Божиков е един от най-добрите професионални продавачи, които са участвали в моите тренинги. За мен бе удоволствие да го обучавам и съм щастлив, че той дава такава висока оценка за проведения от мен НЛП Практик.

Александър Попов е първият българин завършил:

•    НЛП тренер (най-високата степен в НЛП) лично при бащата на НЛП – Д-р Ричард Бандлър – с право да лицензира и обучава по международната програма за сертифициране на Д-р Ричард Бандлър.
•    Практикуващ Хипноза
•    НЛП Мастер Практик
•    НЛП Практик
Сертификатите, които ще получите при изкаран курс на обучение: НЛП Практик и НЛП Мастер Практик, с тренер Александър Попов, се издават в САЩ от Първия Институт по НЛП, в света, ръководен от самия Д-р Ричард Бандлър и са признати в цял свят.


Моята философия:

СВОБОДА
Свободата да бъдеш този, който искаш да бъдеш и да правиш това, което искаш да правиш. Това на мен ми дава НЛП, това аз давам в моите обучения.

P.S.

Получете достъп до непубликуваните текстове на Алекс и разсекретения код на НЛП. Въведете вашето име и имейл в полетата под озарения мозък.