Как да бъдем успешни Винаги!

Здравейте Приятели,

Както вече сте забелязали, целта на този сайт е да Ви дава наистина полезна информация, която Вие да можете да обръщате в повече печалба, успех и щастие. Звучи клиширано знам, но ако ми кажете по кратък начин да изброя това, за което мечтаят повече от 99.99% от населението на земята, кажете ми го и ще сменя клишето.

Това, което забелязвам в ежедневната си работа с хората, независимо дали е в някой НЛП тренинг или на лична консултация е че повечето хора са чували, че е хубаво да си настройваш съзнанието, за да ти носи успехи, но наистина идея си нямат как става това.

Ето Ви един ярък пример. По колко пъти на ден чувате въпроса:

Има ли работа?

И как отговаряте на този въпрос е истинският ключ към Вашия успех – независимо дали сте служител, мениджър, че дори и собственик на бизнес. Ако ми позволите тук и сега ще Ви покажа нещо толкова мощно и в същото време толкова елементарно, че ще се чудите как по дяволите не съм се сетил за това по-рано.

Готови ли сте?

Преди да продължите да четете отговорете на този въпрос във вашето съзнание:

Има ли работа?

Ако Вие сте успешен в този момент, Вие сте отговорили правилно на въпроса, ако не сте, то ето Ви работещия отговор наготово.

Повечето хора, на които аз задавам този въпрос, отговарят така: Ми няма работа. Чакам да се появи работа. Чакам нещо да се случи. Чакам нещо да изскочи. Мамка му криза е каква работа, ние едвам оцеляваме. И други…

И в крайна сметка кой е верният отговор? Верният отговор е само един – този, който дава резултати. А отговорът, който дава резултати е …

Създавам си работа!

Всъщност аз наистина отговарям така; ‘Аз си създавам толкова много работа, че едвам ми остава време да я свърша’. Разбира се тук не говоря за хаотична работа, въпреки, че и това е по-ефективен подход, отколкото да лежите пред телевизора или да се само съжалявате, но в крайна сметка отговорът, който дава резултат е: ‘Създавам си толкова много работа, че едвам ми оставя време да я свърша.’

Ми няма работа. – Ми като няма работа създай си!

Чакам да се появи нещо. – Откъде точно го чакаш да се появи?

Чакам нещо да се случи. – Докато ти чакаш, някой друг вече го случва.

Чакам нещо да изскочи. – Какво нещо и откъде по дяволите го чакаш да изскочи?

Мамка му криза е. Каква работа, ние едвам оцеляваме. – Да криза е докато повтаряме, че е криза и докато чакаме нещо да се случи. То по тази логика за някои хора цял живот е криза, докато за други цял живот е Възход.

Крайно време е да изберете от коя страна на бариерата наистина искате да бъдете.

И да, разбирам Ви, готина концепция, но как всъщност да си създавам печеливша работа? Това е добър въпрос и колкото по рано започнете да намирате неговите отговори, толкова по-рано ще излезете от кризата. В крайна сметка, аз не мога в една статия да Ви дам отговора на всички въпроси, но мога да Ви провокирам Вие сами да си го намерите, защото ако отговорите на всички въпроси са в мен – то тогава аз ще трябва да контролирам и управлявам всеки един аспект от Вашия живот – а това не е нещо, което бих искал за Вас или за себе си.

Вие сте господаря на Вашия живот – научете се да откривате успехи там, където другите намират само неуспехи – а това става като търсите упорито и последователно – и Вие ще бъдете Винаги Успешни!

Успехи и усмивки,

P.S.

Определете какво искате, съберете информация и Действайте, Действайте, Действайте. Спокойно, по пътя към Вашия успех ще имате шанс да се научите на всичко останало.

P.P.S

Можете да си дадете един много мощен тласък по пътя на Вашия успех като усвоите знанията и уменията в НЛП Практик. Научете повече Тук..