Какви са дългосрочните планове на Купидон?

Здравейте Приятели,

14 Февруари е 9.20 сутринта. Планината е Рила, денят е на влюбените. Това нещо с любовта изглежда е важно за много хора и то не само в България.  Много хора днес, с трепет чакат да изненадат или да бъдат приятно изненадани от любимия човек. Спомням си с трепет, когато подарих картичка на момичето, което харесвах в 8ми клас. Спомням си с трепет, как излезнахме на заведение във втори курс. В трети курс и аз вече имах сериозна приятелка бях се насочил към сериозна кариера и честно казано не ми оставаше много енергия за пилеене, особено по детски празници като Свети Валентин. Малко по-късно осъзнах, че детските преживявания, вълнения и трепети, са най-най важното за един изпълнен с щастие и хармоничен любовен живот.

Има различни хора в различни стадии от техния живот. Някои си търсят подходящата половинка, други търсят само секс, трети (и основно за тях е тази статия) искат да запазят свежестта във връзката си непокътната завинаги. Има даже и такива луди, които вярват и се надяват връзката им да става все по-хубава с всеки изминал ден.

НЛП може да помогне да всеки във всяка фаза от неговия път. С НЛП Вие можете да усвоите успешни модели на комуникация и общуване с противоположния пол и днес, повече от когато и да е било преди, всеки може – стига да поиска – да създаде живота на мечтите си. За добро или за зло, в момента има множество курсове, за това как да свалите и завладеете сърцето и въображението на мечтания от Вас човек и да го/я спечелите за себе си. Много важно е да осъзнаете обаче, че НЛП не е торба с техники, в която да бъркате и да вадите поредния трик. Това като чели, масово се налага от хора, които са прочели нещо по въпроса и вече ‘експерти’ могат да Ви съветват как за всичко си има техника. И в много случаи, дори ще се окажат прави. Едно обаче е сигурно, те или не осъзнават или нямат достатъчно преживявания с НЛП, за да предвидят, че дългосрочното общуване с любимия човек не се гради на техники, а се гради на отношение. Е да ще кажат някои – експерти в НЛП – отношението може да се моделира. Аз ще ви кажа какво ме научи Д-р Ричард Бандлър. ‘НЛП е начин на мислене и подход.’ НЛП не е техники. НЛП е магията, да бъдеш най-добрия себе си и всеки ден да ставаш все по-добър. Не ме разбирайте погрешно, техниките работят – това е така. Но когато става въпрос да живеете с един човек и да имате хармонична и пълноценна връзка, то тогава Вие можете истински да разчитате само и единствено на Вашата уникалност, персоналност и подход. Както казва моя колега и приятел Димитър Русев – един от хората, с които истински се радвам, че работя – ‘Тайната на щастието е да намериш човек до себе си, който да те приема такъв какъвто си и да се радва и да те подкрепя във всички твои начинания.’

И какво ще излезе в крайна сметка, че аз Ви говоря, че няма техники, а то имало. И каква излиза, че е техниката?!

Бъдете все по-добрите себе си и помагайте и подкрепяйте Вашата половинка да бъде най-добрата нея!

Важно! Давайте внимание на човека до себе си.

Не насила – насила хубост не става – ами защото така и на Вас ви харесва. Ако Ви се налага да давате внимание насила значи, че най-вероятно това не е подходящия за Вас човек.

За да не ставам прекалено банален ще завърша с това:

И правете редовно секс – чувал съм, че това помага.

Хайде бягайте да го/я зарадвете и Ви пожелавам невероятни мигове днес и през всеки един ден от Вашата връзка.

Много любов и щастие,

P.S.

Градете, градете, градете с любов и ще имате красива, изящна и щастлива любовна връзка.

P.P.S.

Ако имате нужда от съвет или напътствие можете да погледнете ТУК>>>