По високи нива на съзнание с НЛП

Предстоящо международно обучение: НЛП Практик
сертифицирано от самия Д-р Ричард Бандлър.

НЛП Практик – сертифициран от създателя на НЛП – Д-р Ричард Бандлър научете повече тук

Тайнственото НЛП и как да го употребяваме, за да бъдем по-успешни, по-ефективни и по-щастливи? Това, което Д-р Ричард Бандлър доста често повтаряше по време на НЛП обученията беше – ‘Ако човек не се чувства добре обикновено не взима добри решения.’ В началото ми беше странно, защото въобще не се бях и замислял, какво значение има как се чувства човек, когато взима решенията си, но сега след толкова опит и работа с НЛП напълно разбирам Д-р Ричард Бандлър.

След като осъзнах, че едно от най-важните неща в живота е човек да се чувства добре, естествено ми изникна въпроса как мога да се чувствам добре, когато света около мен бушува, трещи, ври и кипи – най-употребяваните изрази сред приятелите ми са: в работата ми е пълна лудница, под пара съм, под страшно напрежение съм и тем подобни…

НЛП тренира човек да употребява съзнанието си – СЪЗНАТЕЛНО. Звучи банално, тривиално и може би твърде елементарно, но замислете се колко от вас наистина са майстори в умението да се чувстват добре и да бъдете щастливи? Реално и мотото на Д-р Ричард Бандлър е ‘Колко удоволствие можете да издържите?’ което се явява в пряка противоположност на ‘Колко умора и напрежение мога да издържа?’. Може би си мислите лесно му е на Ричард, но преди да правите прибързани заключения имайте предвид, че освен, че е  създал и развил НЛП, Д-р Ричард Бандлър е написал над 30 книги, издал е над 300 видео и аудио материали имал е компания за ‘Проучване и развитие’, която е специализирала в откриването и изработката на нововъведения, създал е DHE (Design Human Engineering) и NHR (Neuro-Hypnotic Repatterning) и доколкото знам е работил за правителство на САЩ и е правил какви ли не други луди проекти. Откъде той намира време и дали това е някаква случайност? Можем да кажем, че Ричард е гений и така да се освободим от отговорността да се развиваме и обогатяваме. Но ако вие искате да се развивате и обогатявате, чувствате, че във вас се крие потенциал и просто още не знаете как да достигнете до него – НЛП ще ви даде начален тласък, ще ви помогне да отворите нови хоризонти, да откриете нови висоти и да бъдете щастливи по-начина, който наистина искате. Всичко това може да звучи твърде добре но вие можете ли да кажете не на такова предложение? Аз поне не можах – и да ви кажа инвестицията, която направих в НЛП тренингите беше най-доброто решение в живота ми. НЛП ни учи как да употребяваме силата на подсъзнанието си на наша страна и как да бъдем едни по-щастливи хора. Именно заради това хумора е една от най-ярките и брилянтни черти по време на НЛП тренингите. Когато човек се смее мозъка му произвежда ендорфини, които охлаждат мозъка  успокояват нервната система и помагат на човек да запомня по-бързо и лесно. По-високите нива на съзнание са нивата, където човек се чувства добре – в хармония със себе си, щастлив в собствената си кожа – където успеха е начин на живот и се случва във всички сфери на вашия живот – професионален и личен. Ако аз мога да го направя – всеки може да го направи е един от основните постулати в НЛП. НЛП е методология, която изучава как работи човешкия мозък и нервната система. Подхода и техниките от НЛП ни дават възможност да правим желаните позитивни промени с лекота.

Представете си, че всичко е възможно – защото то е…

Насладете се на гения на Д-р Ричард Бандлър в Мастерския Клас по НЛП – гледайте създателя на НЛП в действие: