НЛП трениране и консултиране – Продажби и Преговори

—————————————————————————————————-

Акцент

Предстоящо международно обучение: НЛП Практик
сертифицирано от самия Д-р Ричард Бандлър.

НЛП Практик – сертифициран от създателя на НЛП – Д-р Ричард Бандлър научете повече тук

——————————————————————————————————————————————-

Изкуството на Продажбата с техники от НЛП

НЛП навлиза в бизнеса с пълна сила.

Все повече фирми и корпорации се ориентират към НЛП тренинги с продажбена и ръководна (мениджърска)  насоченост.

Защо?


НЛП и приложенията му в продажбите са много. От пресъздаването и подобряването на най-успешните знания и умения на вече доказалите се търговци и репликирането им във всички останали,  до създаването на  нова, подобрена продажбена стратегия, с която вие и вашите търговци да продавате многократно повече сега.

Печалбата на всяка фирма пряко зависи от броя реализирани продажби. Много компании вече са създали качествен продукт или услуга, но това съвсем не ги прави единствените играчи на пазара. Кои все пак са тези фирми и корпорации, които са лидерите в своята индустрия и искате ли и вие да бъдете сред тях?

Инвестирали сте в качествен продукт или услуга, а инвестирали ли сте в качествено обучение по продажбени умения, за да можете с по голяма лекота да достигате до вашите клиенти и те да предпочитат да купуват от вас.

Обективно погледнато, двигателя на вашия бизнес е съвкупност от качествен продукт или услуга и ефективна продажбена стратегия.  Много фирми карат с половината обороти на двигателя си. Замисляли ли сте се колко ви струва това? И докога ще оставите вашите печалби да страдат поради слаба или липсваща продажбена стратегия.

Ние работим с избран кръг компании в различни бизнес сектори и им помагаме драматично да завишат печалбата си въз основа на многократно нарастващ брой продажби. Научете повече тук…