НЛП в началото

Предстоящо международно обучение: НЛП Практик
сертифицирано от самия Д-р Ричард Бандлър.

НЛП Практик – сертифициран от създателя на НЛП – Д-р Ричард Бандлър научете повече тук

Както вече сте забелязали, Magical Transformations е място за НЛП и хипноза или как да се научим прецизно да работим с безкрайните ресурси, които се крият във всеки един от нас. Последните няколко статии, фокусирам вниманието ви върху моя учител,  креативния гений зад НЛП, Д-р Ричард Бандлър, за да можете от първа ръка да преживеете начина, по който той мисли и как структурира информацията когато обучава и работи с клиенти.

За тези от вас, които са преминали различни НЛП обучения при мен, ползвайте  тези материали като допълнително средство за развитие – храна за размусъл – така да се каже. За тези от вас, които тепърва ще изберат НЛП като модел за личен и професионален успех, просто оставете информацията да попие в съзнанието и подсъзнанието ви и наблюдавайте, забелязвайте, мислете и се развивайте заедно с нас. В последващото видео ще забележите как Д-р Ричард Бандлър умело работи с репрезентативните системи, как клиента сам, на подсъзнателно ниво, издава какво се случва в съзнанието и, и как Д-р Ричард Бандлър прецизно води процеса, като задава мощни мета модел въпроси. В същото време обърнете внимание как Ричард предразполага клиента чрез умело използване на своето емблематично чувство за хумор, как нито веднъж през терапевтичния процес той не кара клиента да се чувства странно или под напрежение, ами напротив, създава комфортна, дори хумористична атмосфера, където още в самото начало клиента се отпуска и дори се усмихва докато в същото време говори за сериозния си проблем. Дали това е случайност или пък може би е съвсем целенасочено от страна на Ричард? И как можем да се поучим и обогатим от начина, по който работи той?

Това е едно от известните постижения на Д-р Бандлър, където той все още трябва да доказва на света, че НЛП не е НЛО, а е мощен психологически модел, толкова мощен, че в момента, може би не останало местенце по света, където някой да не се интересува от НЛП и приложенията му в терапевтичен или бизнес контекст.

НЛП дава свобода на съзнанието, лекота в общуването и успех в бизнеса. Важно е също така да се знае, че НЛП и хипнотичните техники разработки на Д-р Ричард Бандлър, за много хора са това, което е керосина за успешното излитане на един самолет. Вие сте самолета и от вас зависи докъде можете да стигнете. Оставете притесненията си настрана и се научете да гледате и да виждате, да слушате и да чувате, и разбира се да работите с интуицията си. Ако тези думи имат ефект върху вас, ако сега дори за миг сте почувствали, че вътре във вас се крие огромна сила и потенциал – ние можем да ви помогнем да ги отприщите. Ние не казваме, че сме най-добрите, но ви казваме, че можем да ви помогнем вие да станете по-добри и успешни за себе си. И това е само началото. Потърсете повече информация за НЛП тренингите, които предлагаме и заповядайте с нас на приключението в което да откриете Вас, Вашият потенциал, където Вашите мечти придобиват реални контури, а контурите се превръщат в триизмерна реалност. Доверете се на интуицията си – повярвайте и ни позволете да ви научим как да разперите крилете си в посоката на Вашия личен успех.

С уважение към  вас,

Александър Попов

А сега нека заедно се обогатим от опита и гения на Д-р Ричард Бандлър.