НЛП и как да живеем успешно и щастливо?

Предстоящо международно обучение: НЛП Практик
сертифицирано от самия Д-р Ричард Бандлър.

НЛП Практик – сертифициран от създателя на НЛП – Д-р Ричард Бандлър научете повече тук

Д-р Ричард Бандлър разработва НЛП като технология на успеха, но какво всъщност е това нещо, наречено успех?

Много хора на въпроса – “Kакво искаш” , отговарят две основни неща

– “Искам да бъда щастлив/а”  и „ Искам да бъда успешен/на”.

Знаейки НЛП, ние можем да проследим какво  по дяволите означава това да бъдем успешни и щастливи. Това е като вица за тримата глупаци:

Първия го питат:

– Абе, ти ако станеш цар какво ще поискаш?

– Ми… да ям качамак с пръжки.

Обръщат се към втория:

– Ами ти, ако станеш цар, какво ще поискаш?

– Ми…. да спя по цял ден на най-мекото легло.

Идва ред и на последния :

– Ами ти ако станеш цар, какво ще поискаш?

Мислил той, мислил и накрая казал:

– Ми те тия двамата избраха най-убавото.

И така е то в живота – ако човек не знае какво иска, няма много как да го получи. Красотата и изяществото на НЛП се крие в това, че може да дефинира процесите щастие и успех за всеки един от нас и после да ги систематизира в поредица от действия, които да ни доведат до получаването на така желаните от нас щастие и успех.

И тук предстои един от най-магичните процеси в НЛП и извън НЛП, а именно процесът на откриване. Да започнем да откриваме какво ни прави щастливи и да правим повече от него и да избягваме да правим неща, които не ни харесват или ни затормозяват. Истината е, че има хора, които ще легнат на тази възглавница и нищо няма да правят защото така е по лесно. Ако това сте вие, няма никакъв смисъл да четете повече, защото НЛП очевидно не е за вас. Но от друга страна ако искате да печелите, да успявате и да го правите в синхрон със себе си, НЛП може да бъде един от най-силните инструменти за постигане на вашето щастие и успех.

Ако аз мога да го направя – всеки може да го направи, а това, което все още не е направено, предстои да намерим начин да го направим. Това е нашата философия като последователи на Д-р Ричард Бандлър и създаденото от него НЛП, което дава резултати. Ние работим на резултат – вие също можете да започнете да го правите стига първо да го поискате и второ – да знаете как най-лесно и изчистено да го постигнете. НЛП ще ви помогне да достигнете до вашия личен гений, да се свържете с него, да работите с него и да го развивате, докато получавате желаните от вас резултати. Колкото по-прецизно работите с гения си, толкова по-бързи и лесни резултати ще получавате. В един от моите НЛП тренинги за мениджъри, дойде една дама, която работи като мениджър в чуждестранна фирма тук в България и те си имат личен вътрешно фирмен треньор (коуч), който им помага да поставят и дефинират своите цели и точно както един добър спортен треньор, им помага и ги нахъсва да ги постигат. Тя ми сподели, че в тяхната фирма няма човек, който да мрънка или да се оплаква от статуквото тук в България – всички търсят разрешението, а не фокусират на проблема – както казва Ричард Сайфър в ‘Първото Правило на Магьосника’. С НЛП технологията всеки може да прави повече от това да фокусира на разрешението, да го намери по-лесно сам или с помощта на някой специалист. Точно както и в големия успешен бизнес, Главния Изпълнителен Директор на компанията си има съветници и консултанти, които му помагат и експертно го консултират в различните сфери на тяхната специализация. Представете си как Бил Гейтс би се справял ако трябваше да е специалист по всичко и колко ‘бързо’ щеше да се развива Майкрософт ако той и само той отговаряше за всичко.

need NLP help

Както има защита и почистване на компютъра от вируси,  така и специалиста по НЛП може да ви помогне  да почистите вашия личен ‘софтуер’ и да го настроим да получавате най-добрите резултати. Свържете се с нас ако искате с по-голяма лекота да постигате така желаните резултати във вашия живот сега и за в бъдеще.

successful with NLP

Как стреса блокира и как подходящата ментална структура може да ви даде най-добрите резултати, чуйте от бащата на НЛП – Д-р Ричард Бандлър.