Коледно и новогодишно послание от Magical Transformations

happy_new_year

НЛП става все по-популярно и може би това се дължи на реалните резултати, които специалистите по НЛП постигат, за своите клиенти, било то в терапевтичен или в бизнес план.

Това, което ние от Magical Transformations се стремим да ви предложим е безпрецедентната възможност да превърнете мечтите си в реалност. Всеки един от нас има невероятни ресурси, невъобразими възможности и неописуеми заложби и вие можете да ги разкриете във себе си сега. Всеки един от нас може да се научи да управлява съдбата си и да постига желаните резултати, а в много случаи дори по-добри от мечтаните резултати – стига да повярва и стига да работи целеустремено.

Този, който няма цел той ще стигне там, където е тръгнал – тоест никъде!

Намерете своята цел, пожелайте я и я преследвайте, борете се за нея и я постигнете!

Д-р Ричард Бандлър разработва НЛП като методология даваща реални резултати. С подходящо обучение по НЛП, човек може да постигне мечтите си и дори много повече…

Щом аз мога да го направя – значи и вие можете да го направите!!!

Това е един от основните постулати в НЛП и моят личен подход към учениците ми!
Александър Попов

Във коледното и новогодишното си обръщение, Д-р Ричард Бандлър, човекът помогнал на милиони хора по света да овладеят и насочат вътрешните си заложби към постигането на щастие и успех, ни съветва да  бъдем по-ведри, да приемаме трудностите и предизвикателствата с усмивка, да посрещнем новата година с позитивни емоции и да разпалим огъня отвътре, и да го поддържаме жив и ярък през цялата година. Никой не знае къде ще ни отведе утрешният ден, затова нека бъдем ведри, позитивни и усмихнати и нека преследваме мечтите си с неугасим плам. Нека си дадем шанс сега и за в бъдеще да достигнем и постигнем мечтите си, да обогатим съзнанието и душите си и да изградим себе си като хората, които наистина можем и искаме да бъдем…

За през изминалата година бих искал да благодаря на приятелите ми – затова че ме подкрепяха, на учителите ми затова че ме окуражаваха и на учениците ми за доверието, и затова, че имаме шанса да израстваме заедно.
Александър Попов

И специална благодарност на Ричард за неговия ‘заразяващ’ ентусиазъм и за хоризонтите, които той ми помага да отворим пред себе си.

А сега преживейте неговите думи, както само той умее да ги плете…