Хипноза и НЛП за лекуване на любовна мъка

broken-heart1Всеки съзнателно или несъзнателно търси любовта. За съжаление, много често пътя до щастието и намирането на истинската любов е трънлив и лъкатуши сред доста разочарования. Много е тъжно обаче, когато някой се оплете в бодлите на несподелената или отхвърлената любов и не може да намери сили да продължи напред, в приключението на търсенето на ‘правилния човек’. Хората за щастие, най-често намират сили и сами да се отърсят от любовната мъка, но има и такива, които си остават в плен на скръбта. Тъкмо такива хора обаче, могат да се възползват от доказаните методи на НЛП терапията и хипнотерапията за справяне с любовна мъка.

НЛП и хипноза се използват за лечение на широк спектър от проблеми на психическа основа. Много от специалистите, които развиват НЛП и терапията с хипноза са установили, че НЛП и хипноза се оказват от изключителна помощ дори и при болести на психосоматична основа – като например рак и др. Но докато при болестите на психосоматична основа НЛП и хипноза служат като едно спомагателно средство при лечението, когато става въпрос за лечение на проблеми на психическа основа НЛП и хипноза са развили техники, които дават доказан позитивен резултат.

При лекуването на любовна мъка НЛП терапията и хипнотерапията са разработили техники, които бързо и ефикасно спомагат на човек да се отърси от синдрома ‘разбито сърце’ и да продължи в търсене на истинската си половинка. Интересното е, че в много от случаите на хора лекувани от специалисти по НЛП или хипноза голяма част от тях съумяват да спечелят обратно човека, който те смятат за толкова важен. Така НЛП и хипноза могат да предложат огромно облекчение и лична свобода на хора, които иначе са се оплели в бодлите на любовната мъка и са загубили посоката си по пътя на личното щастие и любовта. Търсенето може да продължи стига човек да е наясно с това, което е научил и това, което иска да му се случи.

happy-heart1

Изборът е пред нас във всеки един момент!

За да запазете своето място на тренинг или да запишете консултация 0895 47 33 46 – Кристиана Миткова