Д-р Ричард Бандлер лекува с НЛП и хипноза (Част 1)

НЛП и хипнотерапия в действие – можете да проследите един от множеството успешни случаи на Др. Ричард Бандлер. Тук той лекува жена, която има изострена клаустрофобия и страх от летене в самолет, защото е била на самолет отвлечен от терористи. Преживяването я наранява психически и допреди тя да се срещне с Др. Ричард Бандлер тя е буквално психически осакатена от преживяното.

Вие ще станете свидетели на ефекта, който НЛП терапията и хипнотерапията имат върху един толкова сериозен случай на страх, клаустрофобия и паника. Ще станете свидетели на това как с НЛП техниките, които Др. Ричард Бандлер е разработил пациента се избавя от ограничаващото поведение след години прекарани в страх и безпомощност. Ще станете свидетели на ‘магията’ НЛП и на ефекта, който НЛП терапията в комбинация с хипноза дава дори при случаи с които общоприетите терапевтични практики нямат никакъв ефект.

Част Едно:

Алекс Попов е завършил Магистър по НЛП (Невро-Лингвистично Програмиране) при самия Др. Ричард Бандлер където е сертифициран и като хипнотерапевт. Алекс може да помогне и на вас. За повече информация натиснете тук!