Д-р Ричард Бандлер лекува с НЛП и хипноза (Част 2)

Тук вие ще имате възможност да видите как Др. Ричард Бандлер прилага НЛП терапия и хипноза, за да излекува жена с изострена клаустрофобия и страх от летене в самолет. Ще имате възможност да проследите стадиите през, които минава пациентката и как след години на клаустрофобия и страх пациентката най-после може да се качи в самолета и да посети внуците си. (Както отбелязахме в миналата статия – пациентката развива остра клаустрофобия и страх от летене в самолет след като терористи отвличат самолета, в който тя пътува като по-млада).

Др. Ричард Бандлер прилага методите на хипноза и НЛП терапия, които самият той е разработил. Ще имате шанса да видите как след години на клаустрофобия и страх, пациентката започва за първи път от години да ходи на места и да прави неща, които са били немислими за нея преди това. И накрая – след години преживяни в безпомощност и страх – пациентката се качва на самолета, за да посети внуците си.

Вие също можете да получите професионална помощ от Алекс Попов, който е завършил Магистър по НЛП (Невро-Лингвистично Програмиране) при самия Др. Ричард Бандлер.

За да запишете час при Алекс Попов натиснете тук!


The Big Chat