Пол Макена помага с НЛП и хипноза на човек загубил зрението си

Можете да станете свидетели на това как – Пол Макена (известният британски хипнотист и НЛП Тренер) помага с хипноза и НЛП на човек загубил зрението си след контузия на работното си място. Историята е изключително интересна с това, че пациента е минал всички стандартни лекарски прегледи и лечения и лекарите го определят като истерично състояние на слепота – като буквално му казват, че –‘една част от неговия мозък се е изключила и те не могат да я включат’.

Пол решава да опита да помогне след като пациента го моли за помощ на едно от хипнотичните шоута, които Пол провежда. И така ще станете свидетели на това как Пол Макена помага на човека да възвърна част от зрението си като междувременно лекарите установяват, че проблема на пациента не е на психическа основа а е на физическа – а именно, че част от мозъка на пациента е била повредена при падането, което е предизвикало загубата на зрението.

Накрая на предаването ще видите как самия Пол Макена признава, че не би поел случая ако е знаел, че проблема не е на психическа основа, тъй като техниките на НЛП и хипноза най-силно помагат при психически проблеми а не физически проблеми. Както обаче се вижда от предаването може би е явно, че двете са тясно свързани и както самият Пол Макена казва – ‘Вече не знам във какво да вярвам, но съм щастлив, че помогнах на човека да възвърне част от зрението си, което показва колко безкрайни са способностите на човешкия мозък’.

Пол Макена е учил НЛП от Др. Ричард Бандлер и е един от най-известните му тренери. Др. Ричард Бандлер, Пол Макена и Майкъл Нийл все още работят и провеждат различни семинари и обучения заедно.

Алекс Попов получава своя международен сертификат ‘Practitioner of Neuro-Linguistic Programming’ като негови учители са именно Др. Ричард Бандлър, Пол Макена и Майкъл Нийл.

За повече информация натиснете тук.

За да запишете час при Алекс натиснете тук.