Пол Макена – НЛП и хипноза в действие

Paul MckennaНай-хубавото при Пол Макена е, че той използва НЛП и хипноза не само за шоу но и за лекуване на хора с проблеми на психическа основа. Всъщност шоуто е нещо чудесно и забавлението трябва да е част от нашия живот но какво да кажат тези, които не могат да се забавляват като нас, тези които живеят в затвора на съзнанието си. В следващото видео ще можете да видите как Пол Макена използва НЛП терапия и хипноза, за да излекува пристрастеността към шоколад на жена болна от диабет, която въпреки, че осъзнава какво означава да яде шоколад в нейното състояние, няма контрол и дори се бори със семейството си, за да си набавя шоколада или в нейния случай отровата, която всички доктори я предупреждават, че може да доведе до фатален край в нейния случай.

При този случай Пол Макена използва НЛП терапия и хипнотерапия, за да помогне на клиента да овладее компулсивното си тъпчене с шоколад и сладки изделия. Това, което ще видите е как Пол Макена използва техники от НЛП и хипноза, за да създаде пренасищане, което води до пълното изчезване на зависимостта у клиента да яде шоколад и сладки изделия.

eyesightВ другата част от видеото ще станете свидетели на случай при който конвенционалната медицина е вдигнала ръце и където Пол Макена използва НЛП терапия и хипнотерапия, за да се опита да възстанови зрението на човек, който е диагностициран с нервозна слепота. В процеса на лечение Пол Макена използва разнообразна гама от НЛП техники както и хипноза и в процеса съумява да възвърне една част от зрението на клиента. Интересното идва, когато докторите установяват, че всъщност проблема на клиента не е просто в съзнанието му но и е реално наранена част от мозъчната тъкан на клиента. Както самият Пол Макена казва, въпреки познанията ми по НЛП и хипноза, ако в началото знаех за съществуването на физически проблем в мозъка на този човек, вероятно нямаше да поема случая, но невероятното е, че дори и в този случай НЛП и хипноза дават резултат там където други методи не са съумяли да помогнат.

За да получите повече информация можете да изгледате видеото тук:

Пол Макена лекува с НЛП и хипноза:

За да запазете своето място на тренинг или да запишете консултация използвайте контакт формата!

Сега вие можете да получете професионална консултация от пряк ученик на Пол Макена!

paul-and-alex

Преди да запишете консултация научете повече за нас тук!