Пол Макена лекува с НЛП терапия и хипнотерапия

Пол Макена един от големите хипнотисти на 20и и 21ви век отново помага на хора с психически проблеми да се справят със своите трудности. От видеото ще станете свидетели на това как големият британски терапевт и шоумен Пол Макена лекува с НЛП (Невро-Лингвистично Програмиране) и хипноза три различни случая на сериозни проблеми на психическа основа при които конвенционалните видове терапия не са дали реален резултат.

НЛП (Невро-Лингвистично Програмиране) Пол Макена изучава от Др. Ричард Бандлер един от двамата основатели на полето НЛП. Пол се впечатлява от НЛП и от умението на Др. Ричард Бандлер да създава и организира различни терапевтични похвати за достигане до максимално бърз и ефикасен резултат и лечение на своите клиенти.

НЛП терапията и хипнозата дават бързи и дълготрайни резултати с всякакви проблеми на психическа основа от стрес до фобии и други по трудни за лекуване и тежки проблеми на психическа основа. НЛП разглежда мозъка като един изтънчен компютър, с който всички се раждаме но никой не ни дава наръчник за това как да го използваме възможно най-ефективно. До момента в който Др. Ричард Бандлер и Др. Джон Гриндър не създават НЛП и не систематизират най-ефективните терапевтични похвати за лекуване на всевъзможни проблеми на психическа основа с бърз и дълготраен резултат. НЛП и хипнозата залягат и в основата на другите полета, които Др. Ричард Бандлер създава а именно DHE (Design Human Engineering) и NHR (Neuro Hypnotic Repatterning).

Александър Попов завършва НЛП и е лицензиран Магистър по НЛП (Невро-Лингвистично Програмиране) и Хипноза от самият Др. Ричард Бандлер като международните сертификати от световната асоциация но НЛП гарантират професионализъм и спокойствие на клиентите, които Александър Попов лекува с НЛП терапия и хипноза.

А сега можете да станете свидетели на това как един от учителите на Александър Попов – Пол Макена използва НЛП и хипнотерапия за лекуване на три различни случая с хора със сериозни проблеми на психическа основа.

Най-интересното в случая е това, че едната от клиентките е дала над 100 000 лири стерлинги и е загубила 10 години от живота си в борба с фобия, която Пол лекува с НЛП и хипноза буквално в няколко сеанса. Второто момче страда от рядка болест, която лекарите отдават на стрес и нервно напрежение и за която твърдят, че няма познат лек. Пол значително облекчава симптомите на момчето с НЛП терапия и хипнотерапия. Третия клиент е дама, която от две години страда от това, че приятелят и я е напуснал и както тя самата казва знам, че постоянно да рева и да се терзая за него е безумно но нищо не мога да направя по въпроса. Пол Макена помага и на нея и от само от един сеанс с НЛП и хипноза. Гледайки видеото много хора осъзнават, че НЛП терапията и терапията с хипноза могат бързо и последователно да завишат стандарта на живот и да върнат удоволствието от живота на много хора. Защото когато човек е освободен от своите бариери той естествено може да започне да преследва важните неща в своя живот.

Приятно гледане:

За да се освободите от вашите проблеми свържете се с нас сега!