Пол Макена и как НЛП може да ви помогне да намалите наднорменото си тегло

Както повечето практикуващи НЛП, Пол Макена е личност с разнородни способности и интереси. Естествено повечето от тях се въртят около лекуването и помагането на хора да се справят с психическите проблеми в техния живот.

В следващия откъс ще можете да видите как Пол Макена ефективно прилага НЛП за намаляване на наднормено тегло. И както ще забележите НЛП техниките, които Пол прилага са толкова ефикасни, че той си позволява да работи не с един ‘клиент’ ами със цяла група от дами, които имат проблем с наднорменото си тегло. Докато гледате сигурно ще ви стане интересно как Пол използва хумор и различни НЛП техники, за да препрограмира мозъка, защото при повечето хора прекомерното ядене е свързано с вторична полза а именно набавянето на позитивни емоции чрез храната. Това, което в крайна сметка Пол предизвиква е един нов модел на възприятие на безсъзнателно и съзнателно ниво, който естествено спомага на хората да се освободят от вторичната полза и по този начин да намалят теглото си докато се наслаждават на други аспекти от своя живот.

Тук Пол Макена за пореден път доказва колко ефикасни са техниките от НЛП и хипнозата и как с тях практикуващият НЛП може да помогне и на хора с наднормено тегло. Ако и вие имате нужда от помощ или мотивация, за да се справите с проблеми от сорта на наднормено тегло, ако и вие сто опитвали диети но не сте постигали желания резултат обърнете се към Алекс Попов, който е учил при създателя на НЛП Др. Ричард Бандлер, както и при звездата на английската хипноза Пол Макена.

За да получите професионална помощ, натиснете тук!