НЛП терапия и хипнотерапия при лекуване на инсомния

Инсомнията (безсъние) е един неприятен проблем от гледна точка на това, че той води до дискомфорт и изтощение , което от своя страна води до намаляване качеството на живот. А както вероятно вече сте осъзнали целта на НЛП терапията и хипнотерапията е повишаване качеството ви на живот, защото дори да имаме много материални придобивки и добра кариера това само по себе си не винаги води до един щастлив живот.

Международните НЛП (NLP) среди постоянно разработват и подобряват техниките за лекуване и справяне с богата гама проблеми на психическа основа сред тях и инсомнията. Спрете и се замислете, какво ще означава за вас да живеете без трудностите и блоковете, които спират и спъват вашето развитие по един или друг начин?! Колко повече успехи ще имате в живота си? Колко повече пари ще правите? Колко по-щастливи ще бъдете? Много хора забравят да си зададат тези въпроси и живеят с вътрешните си ‘демони’ и смятат, че във времето те сами ще изчезнат, но именно времето е фактора, който ние всички имаме по равно и именно затова времето е най-ценното нещо, което притежаваме – или по-скоро как разпределяме времето си и как протича живота ни в това време. И когато повечето хора осъзнават колко всъщност е ценно времето – защото това е техният живот – те бързо се ориентират и правят необходимото, за да имат максимално качествен, успешен и щастлив живот, а това допринася не само на тях ами и на техните близки.

И така НЛП терапията както и терапията с хипноза могат да помогнат и на вас да живеете един свободен от проблеми и толкова по-щастлив живот. Единственото, което трябва да направите е да си дадете шанс и да се доверите на специалистите. Александър Попов е международно лицензиран Магистър по НЛП (Невро-Лингистично Програмиране) от създателя на НЛП, Др. Ричард Бандлер в Англия. За повече информация натиснете тук! Можете да видите как Др. Ричард Бандлер лекува фобия тук! Можете да видите още един от преподавателите от Англия – Пол Макена как успешно работи с различни случаи на психосоматични заболявания от които конвенционалната медицина е вдигнала ръце!

За да си запишете терапевтичен час натиснете тук!