НЛП и хипноза при лекуване на мигрена

НЛП терапията и терапията с хипноза дават изключителни резултати при пациенти с широк спектър от проблеми и болести на психическа и на психосоматична (ментално телесна) основа. Мигрената – когато не е причинена от нараняване на мозъка – се повлиява изключително добре от НЛП терапията и от хипнотерапията. Това е така, защото този вид терапии не са насочени към анализиране и намиране корена на проблема, ами са изцяло насочени към резултата и подобряването на клиента.

Всъщност хипнозата се използва от хилядолетия в Индия и в Китай за лекуване на най-разнообразни заболявания от заболявания на психическа основа до физически изразени заболявания. НЛП (NLP)Др. Милтън Х. Ериксон терапията използва най-добрите техники и методи както от психоанализата и психотерапията така и от хипнотерапията. Базирана на работата на известния клиничен хипнотерапевт , който спомага за възприемането и легализирането на хипнотерапията в САЩ, НЛП (Невро-Лингистично Програмиране) използва голяма част от методите и техниките на Др. Милтън Х. Ерискон, които в годините на развиване и разрастване на науката НЛП, Др. Ричард Бандлер доразвива и подобрява, за да можете днес да получите бърза и сигурна помощ при разнородни проблеми и разстройства на психическа основа.

Мигрената е сред едно от тежките, болезнени и неприятни преживявания, от които хората в 21ви век вече няма нужда да страдат, защото НЛП и хипнотерапията дават възможност на терапевта да работи на ниво и с процеси, които ‘препрограмират и пренастройват’ мозъка по начин, който варира от значително облекчаване на мигрената до напълното и изчезване. Това е възможно на база техники разработени след дългогодишни изследвания и работа с хиляди страдащи от мигрена хора по целия свят.

Сега и вие можете да получите професионална помощ – натиснете тук!