НЛП и хипноза лекуват депресия

depression

Малко е тъжно, че при нивото на развитие на знанията и уменията в НЛП и хипноза все още има хора, които страдат от депресия. НЛП е наука, която помага на хората да използват по-голяма част от ресурсите на съзнанието и подсъзнанието си, което естествено води до един по-качествен и по пълноценен живот.

Интересно е, когато хората предпочитат да дадат пари за нов телефон, или за някаква луксозна стока, а се лишават от лукса да бъдат психически здрави, стабилни, а защо не и щастливи?! Кое е това у човека, което го спира да отдели време и внимание на своя вътрешен свят? Може ли човек наистина да получи това, за което копнее и откъде трябва да започне, за да случи това?

НЛП и хипноза са модели, инструменти с които професионалния терапевт може да работи и да помогне на клиента да постигне драматична промяна в живота си. Каква е тази драматична промяна, какво ще даде тя и защо човек въобще да си въобразява, че е възможна?

Огледайте се наоколо… Тази промяна няма да е като да си купите нова риза или нов парфюм промяната по-скоро ще е като да отидете на хубав филм, където влизате с едни дрехи и настроение и излизате със същите дрехи и с друго настроение. Това е като преди да влезнете в кино салона, да срещнете приятел и той да ви каже, че изглеждате изморени и да срещнете друг приятел непосредствено след филма и той да ви каже, че не сте изглеждали толкова добре от доста време. НЛП и хипноза са методът за вътрешно щастие. НЛП и хипноза са методи, които достигат до така наречената вътрешна сила или скрити ресурси и разпалват искрата, която се крие във всеки един от нас, за да може тази искра да помогне на личността да се превърнете от гъсеница в пеперуда, за да може тази искра да обагри и отприщи вътрешната красота във всеки един от нас.

И сега идва големият въпрос: И все пак ние трябва да живеем в реалността, където има безброй разходи и безброй апетитни и привлекателни предложения, които обещават да ни дадат, това, което винаги сме търсили, желали и мечтали. И ако вие сте от хората, които са опитвали безброй такива неща, вероятно сте осъзнали, че не предметите са това, което прави човека щастлив. Само човека прави човека щастлив, само правилното общуването със себе си и с другите прави човека спокоен, уверен, а защо не и щастлив. НЛП и хипноза не са всемогъщи, те не могат да ви дадат това, което искате да притежавате тук и сега, но те могат да ви помогнат да намерете пътя, да открехнете залостената врата по пътя към вашето лично щастие и да ви помогнат да успокойте тялото и духа си, за да можете от позицията на спокойствие и увереност да ръководите живота си така както винаги сте си мечтали да можете да го правите.

Сега и всеки следващ миг е вашия живот, който се случва или не се случва както го искате и както си го представяте и вие сте този, който може да вземе живота си в своите ръце. НЛП и хипноза могат да ви помогнат да ви дадат напътствия и подкрепа по пътя, който е истински ваш.

Ние можем само да ви пожелаем да укротите вътрешната си сила и да я насочите в правилната за вас посока и можем да ви предложим да ви помогнем в началото на вашата трансформация, защото както всички знаем всяко начало е трудно.

your-mind-is-your-freedom

Отговорите са вътре във вас!

За да запазете своето място на тренинг или да запишете консултация използвайте контакт формата!