Контрол на теглото с НЛП и хипноза

Наднорменото тегло повечето пъти е проблем, който в основата си крие недостиг на позитивни чувства и преживявания или прекомерен стрес. Така тялото се изтощава и иска да набави така нужните му позитивни емоции. За съжаление повечето хора са се научили да се чувстват зле а не да се чувстват добре и като така, за да се почувстват по-добре те прибягват към различни външни стимули, за да набавят така необходимите на тялото ендорфини. За съжаление много хора прибягват към храненето като единственото средство за набавяне на удоволствие и по този начин си причиняват поредица от проблеми: от проблеми със самочувствието до здравословни проблеми.

НЛП терапията и хипнотерапията дават много добри резултати с пациенти с наднормено тегло, защото те използват процесите на тялото и мозъка, за да научат тялото как да се справя със стреса и как да си набавя така необходимите полезни вещества – еднорфини и други – по един естествен и по-здравословен начин. НЛП терапията дава гарантирани резултати с голяма част проблеми и заболявания на психическа основа и една от много силните и приложения е именно при проблеми с наднормено тегло и всякакви видове проблеми с храненето.

Това, което отличава НЛП терапията от психотерапията и психоанализата е, че при НЛП терапията и терапията с хипноза резултатите са предвидими и се забелязват между 7 – 10 сеанса. Именно заради това НЛП навлиза толкова успешно както в терапевтичните среди така и в бизнес средите. Това е така, защото въпреки, че ние вече живеем в едно доста стандартизирано общество, където нововъведенията трябва да бъдат одобрени от специалистите а те най-често може и да се страхуват да ги одобрят, за да не загубят позициите си, Др. Ричард Бандлер доказва чрез успеха си с пациентите си по целия свят, че НЛП терапията и хипнотерапията дават бързи и дълготрайни резултати там където повечето конвенционални методи удрят на камък. Именно резултатите правят Др. Ричард Бандлер толкова популярен и определян като един от най-големите гении на 20 и 21ви век. А популярността му идва от хилядите хора, които са отивали при него едва когато са изчерпвали всички останали конвенционални методи на терапия.

Така НЛП терапията се доказва и налага като едно от най-ефикасните средства за лечение на проблеми и заболявания на психическа основа. Вие също можете да получите професионална помощ и да се освободите от вредните навици или психически проблеми. Колкото по-рано запишете час, толкова по-бързо ще можете да започнете да живеете живота, който заслужавате.

За да запишете час натиснете тук!


The Big Chat