Гарантиран Скок в Продажбите с НЛП

Възползвайте се от Доказаните НЛП Техники, с които Този Човек Успешно Повишава Продажбите на ДЕВЕТ Различни Бизнеса, в които има Лично Участие, от 2008ма година до Днес!

(По-известните сред тях са: Тийм Превент България ООД, Мега Медицински Център (ММЦ), http://2bprotect.com/ и Трудов Монитор.)

Metodi-NeykovДо момента Методи Нейков е изградил 107 отлични търговци.

И е консултирал и повишил продажбите на други 18 компании (негови частни клиенти).

Но до скоро, защото е изключително натоварен, Методи не споделяше своята система за продажби – извън структурите на своите бизнеси и шепа частни клиенти.

Затова ми беше доста трудно и ми отне дълго време да го убедя да даде достъп до своята печелившата НЛП формула в продажбите на повече хора.

Но най-сетне успях. И най-сетне вече и вие имате възможност да се възползвате от неговите проверени НЛП техники, които доказано постигат скок в продажбите.

И най-хубавото е, че на вас няма да ви се наложи да отделите девет години от живота си, за да откриете и проверите на практика всяка една от техниките – защото Методи вече го е направил, вместо вас.

Сега вие може просто да вземете наготово неговите най-печеливши техники и то само в рамките на един ден. И да си гарантирате почти моментален скок в продажбите – веднага след обучението!

Ако си мислите, че това са празни приказки, вижте какво казват търговците и частните клиенти, които Методи е обучил до момента:

Rumen Sprostranov

“След обучението на Методи Нейков, още на следващия месец, успях да увелича своите продажби с почти 17%. Този резултат говори достатъчно!”

Румен Спространов
Управител
www.imotbezbroker.com

 

Euroins“Обучението на г-н Методи Нейков беше изключително професионално поднесено, разбираемо и с много примери. Всички участници останаха удовлетворени от представената информация.” 

ЗД Евроинс, Здравно осигуряване ЕАД

 

Victor Todorov“Методи, ми показа как да комуникирам по-лесно, било то вкъщи или на работа. След обучението, намирам за доста по-приятно да комуникирам на всякакви нива и вече знам как да контролирам всеки разговор.”

 

Daniel Zlatev“Професионално, смилаемо, полезно, интересно и най-вече работещо!”

Даниел Златев
Виста Вижуъл

 

 

 

Pazari Vazrajdane EAD“Методи Нейков успя да подреди всичко свързано с продажбите в главата ми, по начин, по който дори не вярвах, че е възможен. Сега знам какво да правя във всеки етап на продажбата и нямам страховете, които имах преди всяка продажба.”

Miroslava Dimitrova“10 часа с Методи, минаха като 15 минути. Всичко, което говори работи и то веднага. Професионалист говорещ за работещи неща, поднесени с лека доза хумор. Научих много неща, които използвам ежедневно в работата си и у дома. Горещо препоръчвам г-н Нейков на всеки, който работи с хора.”

Мирослава Димитрова
BEAM Ltd. 


Pensionnno Osiguritelno Drujestvo Budeshte EAD“Това което най-много ни допадна е, че обучението беше интерактивно, с много активна комуникация между лектора и публиката. Получихме много положителни отзиви от нашите служители и вече дори можем да регистрираме първите резултати от инвестицията си в това обучение.”

В края на деня, след обучението, ще знаете:

 • Как да предначертаете успешния изход на всяка сделка в своя полза
 • Пет необикновени начина да ‘прочетете’ клиента и да знаете точно как да му представите вашия продукт или услуга
 • Шест нива на комуникация и колко лесно ще увеличите въздействие си просто като работите на правилното ниво.

(Тази техника е елементарна – но НЕВРОЯТНО силна. И много търговци провалят маса свои сделки само, защото работят на грешното ниво!)

 • Как това, което сте чували за Италианците, Германците, Швейцарците и Японците ще ви помогне да предизвикате лавина от нови сделки (само тази техника си струва цената на цялото обучение!)
 • Пет доказани подхода за скъсяване на дистанцията и изграждане на доверие
 • Незабележим НЛП трик, с който безпогрешно да разпознаете доколко е податлив на влияние клиентът.

(Ако презентирате пред двама или повече клиенти, бързо и лесно ще разпознавате кой от тях е ‘на ваша страна’ и как да го ‘привлечете’ да ви помогне, за да стане сделката)

 • Как –с едно незабележимо движение – да направите вашата оферта по-ценна от тази на конкуренцията
 • Четири защитни вградени програми:

Как да ги разпознаете. Как да ги заобиколите. И как да предразположите клиента да ви приеме с отворено сърце, вместо да ви отхвърли и да избере конкуренцията

 • Други три вградени програми, с които: 
 • Поддържате и подсилвате доверието по време на вашата презентация
 • Прецизно измервате дали клиентът ви разбира правилно (ако ви разбира погрешно, знаете точно какво да промените, за да постигнете разбиране и да задълбочите въздействието си)
 • Засилвате и задълбочавате желанието на клиента от сделката
 • Как да разпознаете и съборите вътрешните блокажи и бариери, и как да преодолеете най-големите страхове – своите и на клиента
 • 7 магически фрази за неусетно получаване на съгласие, елегантно извличане на сензитивна информация (като бюджет например) и обвързване на клиента с покупката
 • 4 етапа на печелившото телефонно обаждане на студен контакт (с напълно непознати клиенти)

Ще научите как гладко да отворите разговора, мигновено да предразположите клиента и въздействащо да възбудите неустоим интерес и желание в клиента да се срещне и да купи от вас

 • 7 елементарни правила преди звънене, които подсилват вашата увереност и гарантират ползотворния резултат на вашите обаждания
 • 7 правила по време на разговора, които автоматично ви правят по-убедителни, харизматични и успешни по телефона
 • Принципът на трите стойности
 • Безотказната НЛП техниката, с която винаги реализирате сделка – независимо какво избере клиентът
 • Принципът на ‘посредника’, с който никога не пречите на собствената си сделка – честно казано, това е най-голямата грешка, която ежедневно допускат дори опитни търговци
 • Подсъзнателно закотвяне на емоции и желания – как да ги насочите във своя полза и как да ‘елиминирате’ конкуренцията
 • 2 техники за ‘блокиране на мозъка’ – безценни, когато разговорът тръгне в нежелана от вас посока
 • 5 мощни техники за оборване на възраженията на клиента – клиентът може да устои на една или две, но неговите защити рухват, когато знаете всичките пет
 • 5 ключа към подсъзнанието, които отключват неподозирани сили и ви помагат буквално да печелите във всяка ситуация (звучи невероятно, но е факт, в който сами ще се убедите на обучението)
 • Мастер НЛП моделът, по който печелившо ще реализирате всички свои сделки оттук нататък
 • И много, МНОГО повече …

Освен това, този практически тренинг е гарантиран!

Защото днес много хора обещават чудеса.

Но аз, Алекс Попов, и водещият – Методи Нейков – гарантираме това обучение:

Затова, ако до обедната почивка в 13.30 ч. не сте останали изключително доволни от нивото на ценни, практически знания и умения за постигане на гарантиран скок в продажбите, само кажете на Методи, или асистента на място, и ще ви възстановим цялата такса за обучението на 100%

Защо сме толкова сигурни, че ще останете изключително доволни от обучението?

Защото Методи Нейков изучава моите НЛП методи в продажбите още от 2008 г.

До днес той е завършил четири НЛП обучения при мен – две нива НЛП в продажбите, НЛП Практик и Наводнение от Нови Клиенти.

Освен това, от 2008ма до днес с Методи многократно сме разисквали и разрешавали различни, привидно нерешими, продажбени ситуации.

И най-важното, защото Методи ежедневно прилага на практика, в своите бизнеси и в бизнесите на своите клиенти, НЛП техниките, които гарантират скок в продажбите тук на нашия роден български пазар.

Методи не е внесен чуждестранен “гуру”, който никога не се е сблъсквал с реалната българска действителност и който ще ви представи общи положения в продажбите, които може да прочетете от всяка книга по продажби.

Методи ще ви представи реални, работещи НЛП техники и принципи в продажбите, които няма как да научите на друго място…

… НЛП техники и принципи в продажбите, които още в деня след обучението ще може да използвате, за да постигнете реален скок в своите продажби.

И всичко това ще бъде в малка VIP група от максимум 12 курсисти!

Големината на групата е ограничена с цел да има достатъчно лично време за разглеждане на въпросите, трудностите и предизвикателствата, които са важни за вас.

Дати на провеждане: 19ти Май (Петък)

Място на провеждане: ул. “Будапеща” 92-А, София 1202

Формат: от 10:00 до 18:00 ч., с почивка за обяд и 2 кафе паузи

Цена: 248 лв. с ДДС (в цената са включени две кафе паузи, материали и удостоверение (сертификат) за успешно преминато обучението “Гарантиран Скок в Продажбите с НЛП”)

Това обучение не е масовка!

Затова: Ако искате да сте част от огромна, стадна група от хора, които слушат общи понятия в продажбите – не се записвайте на това обучение.

Ако не сте готови да следвате елементарни насоки, за да увеличите продажбите си – не се записвайте на това обучение.

Ако инвестицията в обучението е непосилна за бюджета ви – не се записвайте на това обучение.

За всички останали, проверете дали има останали свободни места и запазете своето място тук:

0895 47 33 46 – Кристиана Миткова (организатор обучения)

Успехи и усмивки,

Алекс Попов

Alex-Popov